櫻花樹下大爆料

1001 回覆
2340 Like 76 Dislike
駁唔過: 鬥黃 /PR/ 0.5 / 批鬥
黃店好慘 / 又唔見你講藍店

歡迎補充
佢FB仲有大把黃色水魚圈留言支持
間接話我人行乞 罰你50蚊公益金
風向開始轉 有堆癲佬係咁罰人公益金
師傅真係好撚偉大
班員工仲出賣佢
其實不嬲都好多所謂黄圈老闆係到食人血饅頭
今年年頭先見到瓏門張俊傑食藍店太興
究竟呢種人為乜而去開黃店?
https://lih.kg/2075922

你又做乜玩分化
扮印巴 罰你25蚊公益金 俾師傅搭269C去觀塘
無論黃好藍好, 下面呢一套大家都好受落
將反對聲音講成係外敵既陰謀, 然後話要團結對抗外敵, 咁就可以唔需要自我反省
嘩屌
其實咁樣講啦,成本問題要用支那嘢好多時候大家都隻眼開隻眼閉
但呢間閪舖又難食又做得多陰濕嘢,咁清算佢嘅時候就自然會加埋呢樣上去

仲要的確有黃店因為反送中唔收支那寶/we7
同區亦有因為客人反映唔中意支那原材料,轉咗搵本地廠買貨

唔求櫻花做到呢個程度
但就咁講海南(辣將軍),人哋做川菜咁更加用得多支那嘢,d姐姐有口音,咁又係呢排搬咗大舖
點解冇人屌?因為人哋味道有口碑又冇整色整水賣黃囉
皇道漫畫劇情 冇新意 罰6000蚊公益金 自己反省吓 再俾過條新橋嚟
之後多謝大家支持。我哋開返啦
收皮啦屌你老母小粉黃
櫻花樹下老細出黎回應下?

屌你老母黑店以後咪撚幫襯
利伸轉左去新北江食左一次已經無食,垃圾到
多謝各位同路人支持
我哋下半場開波
嘩屌原來你先係老闆個PR
失敬
你收皮啦
罰依啲錢都知係閪人嚟
咗字都唔識打 罰你500蚊公益金!
10分鐘內唔回覆視作已讀不回 罰雙倍!
真心估佢唔到係反指標嚟
痴線咁樣扣錢法 係咪犯勞工法例有冇做H R嘅可以講吓
是但啦 亂扣人錢應該去勞工處做佢 食材用支那野就係原罪 收得我幾廿蚊就應該正宗日本貨 應該樓主開返間真黃店 標榜非支那野 連呼吸的空氣都係用新鮮日本清新機再循環出黎 唔收人錢 直情要貼錢就完美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞