櫻花樹下大爆料

1001 回覆
2340 Like 76 Dislike
因為新北江唔係誠哥
依間野好唔ok
邊有萬零蚊!罰$50公益金!
ckxd
喂屌你又話從來冇告急

對家打手又坐時光機入為師facebook出post
罰未通脹嘅$6000佢執笠清場用
除非係黃店名單除名 否則所有黃店我照幫襯 從來無左右任何人 亦唔會比任何人左右到 至於大家都黃的話我就無需講d好毒的說話 咒死左個黃同我都無咩好處
昵間野難食到仆街 幾黃都唔會再幫襯
平庸之惡
用得水魚圈呢啲文匯報term唔會係黃囉

同埋人地屌緊一間鋪
佢地講到成個圈全部都係有問題

偷換概念
如果批鬥可以令黃圈變大 我都唔介意 但好似咁耐無大到之餘重愈來愈細慢慢批啦 做運動先
公益金都講得出
睇佢個勢都知係啲死mk爛仔扮曬大佬
食天天好過食佢啦
今日攪得櫻花 第2日就可以係第2間 第3間 所有黃店 從來幫襯黃店係基於同信念 至於食物質素係好當然最好 至於老細為人 黃圈就唔可以有仆街咩 就一定要聖人?爆出黎係好事 希望佢可以改善 但過份狙擊擺到明唔係要人改善咁簡單 希望佢地網上所言所行如同現實一樣就好 分分鐘食住美心m記
隔離八麵館咪俾你呢d搞死
助長歪風仲聲大大
梗係愈黎愈細,棵樹有枯枝你都要剪斷佢先再壯大啦
要諗點解人地係幫襯櫻花而唔係八麵館 櫻花咁難食都有人幫襯 細鋪變大鋪 當然 指摘別人係容易過自我檢討
自己諗下告急拉左幾多生意
指摘別人係容易過自我檢討,望住你我明白呀
員工爆炸
調轉又諗下,成個場咁多黃店
點解人地要無啦啦淨係搞櫻花樹下
點為止過份狙擊?
一年前佢告急d野難食大家都照撐

最大問題係佢今日搬大鋪就話冇告急過
又講到員工幾重要, 原來私下就剋扣人工

係咪一句黃店就可以連人格都唔顧?
我食黃店都係食信念, 但唔代表政治立場會重要過人格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞