櫻花樹下大爆料

1001 回覆
2340 Like 76 Dislike
好多人為左支持黃店
把尺都鬆左好多

利申:唔食藍店

郁啲就起晒鋼咁gang gang
出糧=公益金回收日
先唔講黃唔黃 一間食店啲野食唔得唔改善已經死左一半
仲要做生意做到話咩野撐唔住 暫停營業 一係執柒左去
唔好隔一日又話開返門做生意 多謝支持 咁撚無用學咩人做生意
呢間垃圾 食過一次冇幫襯過

去北江都係食刀削麵 同埋 天天
屌 上個禮拜仲幫襯咗呢間 買咗個牛肉飯 覺得未至於好難食但真係好撚鹹(利申食開屎)
仆街原來12丼係佢
之前就係想食日本丼飯然後櫻花太難食所以叫咗,又係一次冇回頭
扮日本人個間係尖沙咀
林作有上過去食,個陣連登推咗勁多PO
咁出名都幫襯
真係死仆街黎wor,咩公益金,
可以咁樣無理克扣員工工資架咩
仲有樂湖刀削麵 魚彩
Push
上次食佢d炸蝦完全唔掂 同我係呀信屋買急凍炸蝦番去氣炸鍋差唔多
罰錢已經on9
仲要罰6000,邊個咁on9貼錢打工
網民思覺失調
做老闆做到咁無良
見撚到d人話住九龍都入去支持就好撚想笑
住九龍特登入天水圍食屎
剝削員工,對員工態度差真係唔ok
不過黃同閪唔閪係兩回事,黃可以閪,藍可以對員工好、啲嘢好食,但藍我就唔幫襯。
唔好否定曬黃圈,難食就唔好食,有啲不能接受嘅嘢就唔好去,發展落去成件事先健康,覺得值得撐嘅就去多啲,點為之值得就自己分啦。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞