櫻花樹下大爆料

1001 回覆
2340 Like 76 Dislike
喺呢啲閪鋪劈炮係咪一個崩都唔會收倒
我無乜意見,間嘢真係好撚難食,只係想講其他舖頭響黃圈搵錢都唔係咁好搵啫
解散黃圈未
有無得整#1做文宣
貼佢鋪頭附近
叫啲人唔好幫襯黃店
其實肯認數改過根本就好小事
至少唔少人會念在黃店放佢一馬
腦細係要自製公關災難
劈炮都要攞錢?罰$20公益金
頭先個語境唔係咁解釋,罰$20公益金,提升寫作能力!
可以點小事法肯認數=同人講佢拎左啲錢去買樓買車?
我睇返都覺得打得唔係咁好
其實一開波認衰仔厚住面皮梅落去,好快就唔記得哂。你睇同區底褲大盜,姓乜你都唔記得啦!記憶力太差,罰$20公益金買合桃
抵罰知衰,再罰多$20公益金,警惕自己!
係呀 所以真係辛苦哂樓主 我呢d水魚都未緊張 佢地就好貼心咁為我諗 叫我為自己荷包著想 櫻花收左皮之後就會到其他黃店 例如天天燒鵝 點解你要用大陸豬
食過炒烏冬,拉麵,狗也不屌了。
其實真係好少事
冇人知佢當時告急既情況
佢求其話當時財政上真係難捱, 但多得大家支持之後XXXXXXXX
跟住認左自己D野食好撚難食, 會諗下計改善
大把人唔會JER住佢
係wo屌,唔講真係唔醒起
好細個知康師傅係台灣
可能大個之後康師傅大陸味太強烈搞到唔記得左
叻啦叻啦
你答撚到亂扣人錢邊忽黃未呀?
亂扣錢都叫黃,咁正苦追翻區議員啲錢咪最撚黃?
告過急又話自己冇告過,定講大話好有良知?
咁冇良知都叫黃,你用篤尿黃唔黃去分黃藍?
呢啲MK仔款做老細,黃唔黃都知呢間係黑店啦
只論食物。
狗都唔食呀
龍門已經係樣版啦
你代表唔到天水圍友
忍撚左佢幾年啦
難食到西咁都日日爆人你估真係無味覺架?
自己友背後插刀先係最可恥
黃只係政治立場,黃都大把閪人,冇人話過黃人就係聖人。而佢做錯嘢,對員工唔好,同佢係深黃其實唔矛盾,我又唔係撐佢冇做錯,只係想回應番佢唔係偽黃姐佢肯認錯或者解釋既咪原諒佢囉,佢唔肯嘅自然會越嚟越少人食㗎啦,而我已經年幾冇食佢,唔需要為佢護航
咁天天老細都係mk look 唔好以貌取人
龍門大家都唔叫幫手頂住佢?
佢自己柒事一蘿蘿可以點?
龍門根本係佢自己做生意有問題
咁多人去幫佢都可以頂唔順, 自己諗下係因為有人唱佢定佢自己經營不善啦
政見=\=人品
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞