[閪門人生好閪悶]2021-22 NBA休季討論區(6)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
以往買開nba league pass比老人家睇,
個電視裝唔倒APP, 於是係搵部舊PC 練到佢識開web browser揀場波, HDMI插去電視播

而家個舊PC壞左, 現時DISPLAY CARD貴, 唔想攪PC住
咁除左攪個另一部PC, 仲有乜方法播?
就黎開季
等撚到速龍公鹿拎champ
76人依然唔急
買個Chromecast with Google TV插落舊電視到, 即係同android 電視到
以往買開nba league pass比老人家睇,
個電視裝唔倒APP, 於是係搵部舊PC 練到佢識開web browser揀場波, HDMI插去電視播

而家個舊PC壞左, 現時DISPLAY CARD貴, 唔想攪PC住
咁除左攪個另一部PC, 仲有乜方法播?
就黎開季
買個Chromecast with Google TV插落舊電視到, 即係同android 電視咁一樣
依新既可以咁? 係咪咁理解:

(過去既"Chromecast" + an手機/TABLET) + 舊無app電視 = 大mon android
v.s.
(新"Chromecast with Google TV") + 舊無app電視 = 大mon android

舊版冇用過唔知,新就係你講嘅咁
佢射波時個上身咁飄,比賽時一定唔準
突然醒起廁狗都有機會係閪既下一站
想睇廁狗心戰
廁狗成隊波加埋都冇閪咁多榮譽,76應該睇唔啱廁啲蟹貨
有五個冠軍 屌打閪
停戰先
又黎拎d呀?
咁一開波就入紙湖塞係咪又好撚威
講野特別大聲?

某閪迷講
嘩屌 咁駁唔刀架喎
Ben <->Murray
1個唔會落場 換 1個下年先落到場
(練)籃球之神
(練波嗰時)邊個夠佢勁
仲不如考慮騎士嘅deal
對雞塊冇咩著數播
用AG換就冇咩所謂
八村細佬update左story
究竟死全家個消息係點傳返黎
但係傷acl , 好返都未必好似當打咁勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞