[閪門人生好閪悶]2021-22 NBA休季討論區(6)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
你上面嗰位係五毛嚟
Wiggins 同榮叔到而家都唔打疫苗
唔知係咪真係會堅持到最後然後波都唔駛打
今日見啲報導話有9成人打咗
唔知最後開季會有幾多人因為未打針而無得落場
想知打咗嗰班如果又中招可以點兜
兩條儍閪最後咪又係死死地氣去打,多撚餘

見到佢哋身上面既號碼同排位,
全力支持下季公牛champ
美國反苗撚會俾人屌到仆街
搞清楚個概念打疫苗從來唔代表唔會再中
當然有啲病好似麻疹 打完一世都唔會中麻疹
因為佢個疫苗免疫記憶係一世 身體會一世都detect到
打左疫苗只係中左相關嘅病毒 身體會加快反應
令到冇病徵/少啲
武肺疫苗咁多人反嘅原因
尤其美帝本土
一黎開發時間太短 冇咩人信
二黎效力太飄忽
三黎以前小兒麻痹疫苗開發個時搞左一大堆大頭佛嘅歷史
而唔係單單中唔中嘅問題
你出世到而家本身就打左唔少疫苗
Eg 百日咳 小兒麻痹etc
並唔係打完就係你個身到笠個condom唔會再感染呢啲病毒
而係你中左 因為已經有免疫記憶 一係殺哂 一係冇發出黎
條友attention whore嚟
得籃網 nyk 同勇士球員有影響,因為nba無強制球員打針,但nba要跟地方政府既防疫規定,呢3隊所屬城市規定左球員未打疫苗唔可以入主場同用主場設施,但作客球員例外
即係除左呢3隊之外既球員打唔打針都唔影響出賽,除非之後其他地方政府改防疫規定
榮叔近年唔知做乜
又屌nike對鞋係垃圾但轉頭又著
好難捉摸
咁其實係咪練波都唔得
如果練波都唔得去到客場真係打散手波架咋喎
其實係因為個研究時間太短先令大家對佢無任何信心
不過而家睇報導而家佢係驚啲疫苗會打咗啲micro chip入去佢哋身體從而控制黑人
呢啲都係小導消息,啲記者搵佢comment 佢都係叫人尊重返佢啲私隱
呢幾年到底經歷咗啲咩先會變成咁
屌你zion係唔係又肥左
唔似 佢去完塞就痴撚左線咁
同kd比kd擺明唔鐘意你班傳媒
但榮縮係一時一樣咁
通常練波唔會喺主場練既,每隊波都另外有棟training facilities
係 不過網係三巨頭都係prime
KD係唔鍾意你就直接屌你
佢而家都唔怕俾人知有其他假account同人打口水戰

但榮縮係好似有情緒病咁
同埋上年係塞主場搞啲嘢好似係塞個幾年好抑鬱咁
佢自己要求去波塞 班Young Core又冇反佢 係佢自己諸多不滿又受唔住批評

睇吓佢對鹿個series打啲乜撚嘢表現
對鹿個系列賽好差咩
2019 Kyrie Irving vs Bucks G1-5

21射12中26分
18射4中 9分
22射8中 29分
22射7中23分
21射6中15分
trust the process
佢係塞個兩年就咁睇數據又唔係話好差
但就係打法好似夾唔到隊波咁
成日佢有佢打班後生有班後生打
同埋佢好似同班隊友好疏離咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞