[閪門人生好閪悶]2021-22 NBA休季討論區(6)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
無mamba mentality咪比人屌一句就放pat要走人 心態強既就會去苦練,唔比人睇死證明人地睇錯
Zach LaVine and Bulls have been unable to reach a contract extension agreement this offseason. He said it won’t affect his performance or mindset heading into the season, Brian Windhorst of ESPN writes.
二三線嗰班都唔會咁玩啦,條友真係極度自大
呢d jb kawaii就勁喇
因為靚仔
人生贏家
你d logic好屈
佢既波一場唔睇 淨睇球單刀橫傳
然後就conclude佢係垃圾
否定晒佢所有成就
攞獎單純因為靚仔
睇定d 先依家個陣好似乜都爭d 咁
講到有得你揀咁款
有都唔揀潮啦,日日要俾牙皇屌,西門脆弱的心靈點頂得順啊
正常都唔續啦,contract extension會低人工過下年完約就咁續
2024-25年會反省進化~
全世界嘅星都想底薪加盟我潮
係唔係星,要以加唔加盟湖黎區分
仲有rondo
all star
all nba
all defensive
all rookies
roty
steal champ
170m
迷閪不知幾爽
弱智先會care你地d「意見」多過「成就」
八村女無限期停賽
真, 我覺得猢應該立即用wb換ben
老實講wb冇足夠智商喺吾皇身邊打波
等左兩個鐘你都未貼
下次你貼返
迷閪真係爽
八村壘「個人因素」將無限期休戰

奇才隊宣布了這消息,並沒有太多原因的解釋,有網絡謠傳是家里人出了事情。

八村壘上賽季能貢獻場均:
13.8分 5.5籃板

他是奇才絕對先發小前鋒,他的缺席很可能暫時讓剛加入球隊的 Kuzma 頂上他先發的位置。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞