[閪門人生好閪悶]2021-22 NBA休季討論區(6)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
做人要有骨氣
支時閪唔撚去報到
無糧出事小,無面事大
最多咪退休全職溝女,再唔係返澳洲
平時啲打工仔,曠工曠幾日都即炒啦,病閪仲要係開到聲咁講自己會曠工

唔熟nba啲球員合約,唔知76人玩到盡有冇得話病閪違約同解約再要佢賠錢既呢?

(不過真係咁玩病閪都應該會死返去再交醫生紙請病假
覺唔覺得吾皇好冇義氣, 唔出聲撐BEN
話晒大家都係用rich paul自己友
點撐呀病閪搞成咁
RMBJ同KD點都履行完合約先走
Let’s go Ben
點睇 #477你啲手腳?
邊L個
條撚樣好撚多仇人

每一個留言都default 有負評
The Timberwolves, Pacers, Cavaliers, Pistons, Raptors and Spurs continue to inquire about Ben Simmons’ availability, Keith Pompey of the Philadelphia Inquirer reports via a league source.

仲有6隊睇緊病閪, 佢真係驚閪
但可能等到12月中之後, 其他隊有多啲籌碼拎出黎先走到
Ben換all

狼就要 KAT+DLO啦
騎就Sexton+Allen
塞就是撚旦一堆首輪加幾隻人
速龍就Siakam VanVleet +幾年首輪
刺就是旦啦
其實速龍如果Siakam + FVV 加啲零頭換到西,對兩隊都幾好
Siakam fvv 加埋 76人唔爆cap?
preseason game好似就開始
唔駛咁認真計cap 我都係9up 76人想一個Ben換人地全家主力+未來
好似無乜人撐西門
見無球員出聲話佢哋應該有自由選擇打定唔打
屌又屈
Pistons有cade仲要ben做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞