[閪門人生好閪悶]2021-22 NBA休季討論區(6)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
呢隊波係堅柒,所以先出到d死忠閪迷
呢個series打到G7,閪迷冇提過其實係Butler carry
傳說中16/8/8既閪只係得11/7/5,FT係慘不忍睹既0.56
跟住唔出頂薪續Butler,下季Butler就入Final
後尾Butler開口屌隊波有人只顧錢唔想贏,真係唔知講邊個
柒事繼續黎,高薪挖角Horford黎做定點射手DLLM
跟住第二次G7輸俾啱啱重建冇耐嘅鷹,真係trust the process,仲好意思提閪carry兩次Round 2 G7
出咁多重覆表情做咩?重要同一款死忠閪迷咪又係得一個,屌閪屌得最多咪數字迷。
上面都無人話係閪carry ,只係講佢又未去到垃圾,唔洗咁二元喎。你講JB今年咪又係打到屎咁,比人橫掃添,下下上帝視角隊隊都有得屌啦。
講draft 數字人好正路喎,咁都有得屌?
廢極都21.5分 7助 6.9 板
你隻閪佬除左藍板贏少少外 數據輸鬼晒

人地唔會夠膽放bulter 但會輕鬆放你Ben
高下立見
上面講緊Playoff打鹿呀
我迷熱都撐畢拿唔落
以你地對Ben既標準畢拿直頭可以入堆填區趁地淋
jb 今年playoff 14.5, 7.5, 7
病閪 今年 playoff 11.9, 7.9, 8.8
講regular 數字人東一添

同埋做咩會變左係我隻閪,數字人肯放我又唔區喎
硬漢Butler冇咗Nichols唔硬LU
得佢有得smashing Nichols 其他人剩係可以smashing 對手,出左bubbles 無左呢個優勢
Ben 閪搞成咁都幾慘
我見外國啲page一提Ben 99%嘅人都屌柒佢
呢度得一個撐
心態真係太差
仲溫室小花過LBJ 條撚屌
見到唔出頂薪續jb個句
就知佢係蒲開籃球地帶既弱智parttime
洗撚同佢認真傾
留名笑到最後
我分唔到依家點樣先叫對閪最好

1. 留隊繼續打76人
2. 轉去另一隊
3. 交易唔走,76人禁佢賽,un un腳收錢

all star
all nba
all defensive
all rookies
roty
steal champ
170m
迷閪不知幾爽
弱智先會care你地d「意見」多過「成就」
其實放jb解放ben呢招,起碼要iq 400先諗到
JB本人都冇諗住返去
係咪正式決裂
mb好似好掛住jb
梗係啦cls,果陣mb輕鬆幾多
有ben呢弱智仔係度正常人都唔會想番去架喎
叫熱火換mb番黎等佢兩個團聚啦
ben都開咁嘅價,熱水成team加埋都換唔到mb啦。mb自己又要提早續咗約,擺明唔想走
有source 講係jb turn down 數字人offer. 諗下都知數字人無可能咩都唔做有得佢fa走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞