[閪門人生好閪悶]2021-22 NBA休季討論區(6)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
對面對embild
網隊20個To
但防守真係麻麻 唔知係未操好定點
尋日騎落D力打佢地都打得好爭扎
Kai Jones戰犯
其實我想問zion係唔係要離開水鳥先進步得快
佢快啲開發投籃啦
點會呀,進步仲唔夠快? 水鳥已經任佢舞,上年先比佢練持球.望佢唔好大傷緊要啲.
得返169M
下次改一改
我好驚佢變閪咁
唔會啦,佢心態都同打法都同病閪完全唔同, 進攻zion 上季已經進步好多,除左終結者做埋持球手. 我驚佢會好似閪咁叫trade me 多啲
其實佢上年已經好癲
https://twitter.com/Alec_Sturm/status/1447731186697113603

Woj says that Kevin Durant, James Harden, Joe Tsai and Sean Marks will all be
involved in deciding whether or not Kyrie Irving can be a part-time player
this season.

Pt 同全職有咩分別
想打入playoff 唔可以一味打快
尋日果場快到中鋒都跟唔上 一無手感就奶嘢
有咩好傾?多數傾點換佢走
但vucevic其實唔太match公牛個陣但好在佢有射波,到playoff打到陣地戰佢同DDR都可以單打做突破點,反而我覺得正選攻強守弱先最大問題,除左波仔好似4個防守無個講得上好
咁閪麻煩有無人要先係問題
仲要趕到話一trade即刻退休
pre season可以接受
不過一開波要錯開d上陣時間
公牛防守比較好得秃 波 同 P.W 其他都係
俾你要閪定榮縮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞