[閪門人生好閪悶]2021-22 NBA休季討論區(6)

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
留牙豬。。
隨時季後賽都入唔到 唔洗煩
nba youtube 剪 76 media day 條短片剪到 harris 同 mb 死老豆咁款
有無太保
佢都係笑笑口
唯獨剪到兩粒星苦口苦面
https://youtu.be/e5g7GI_CsnQ
咁留Ben到完約啦屌

唔急!
咁embild未好撚慘上左賊船咁
個個mikey nba都未入就咁撚多廣告 而家puma又話想簽佢
可唔可以搞個類似集資咁大家一齊簽名去信俾費城提議佢地雪ben
James Harden?
呀奶喺湖係咁俾人奶鞋底而家雪已經好開心
16M點會少錢
中產以上level黎
Mikey呢條矮撚以為自己好勁
真係好期待雞塊其實sign and trade mpj 換ben
有邊隊木狼都唔知肯唔肯
而家都唔知病閪點諗,個statement 都係話係rich paul primary motivation. 另外有source 講之前 Rivers, Morey, Brand, Harris 見病閪,
"Simmons didn’t make that clear during the meeting. At one point, Rivers asked if the problem was his offensive role. Simmons simply responded “no.”"
https://www.theringer.com/nba/2021/9/28/22698824/ben-simmons-trade-philadelphia-76ers
咪第一年咁搵4個Shooter
我冇問題 個問題係你地唔就我
而家閪咁搞,最開心應該係Harris ,出局責任推晒比閪,同樣都頂薪又冇乜人怪佢,focus晒落閪度

所以佢好應該落力留住閪
佢係最爽,病閪吸哂啲仇恨值.即使病閪走到,矛頭都應該仲係指住叛徒病閪 只係choke 時會顯眼啲咁解.
使唔使出糧一回事 佢唔走又唔打塞撚住個cap 咪浪費mb 個巔峰
下年同ben一樣唔打叫trade me
Ben 大拿拿鎖咗3xM cap wo
太保自動企咗出嚟幫Ben少揹返啲鑊
好搞笑
明明你上年個火箭唔急論柒到仆街
然後過左一年後76出事開始急
你就頁頁衝出黎幫自己兜
搞清楚時間線未
生人霸死地,問你怕未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞