[PC/PS4/Switch] 三國志14 (19)

698 回覆
6 Like 2 Dislike
唔係得一個技咋咩?
311pk2.2係韓版來
再比大6仔翻譯同精要
將sire既野加晒上去
因為佢所有野都係開放coding既
所以識Coding C++可以自由編輯遊戲
你可以自己寫想邊個有特殊戰法就有戰法
佢可以寫到就算你個特技比人改左
都可以由武將id同稱號入手
又可以寫達成某某條件開放隱藏特技
理論上是無限
基本上pk2.2係一隻新game來
你想要有既都有齊
可以話係三國志15
又有rpg模式
可以改到咁
如果314都有人郁手改就好lu
唔得
314改版改唔到D咩
無人會做
個底太差
仲有就係暗恥加密左
好多野都改唔到
311pk2,2直程將所有港口取消晒
直接落水就得
再港口變做小城
咩樊城 陳倉全部出晒來 可以註兵
但314一定做唔到
正喎
可以多d地方駐兵
咁先好玩
遲D我搞好晒先放上來啦
如果想快D 有就自己去B站搵
不過要轉殘體unicode
你會有基礎版
不過嚴格來講我覺得是有小小缺憾既
寫埋開放條件了
有冇人314開反董卓聯盟冇一開始就全部都係同盟...
岩岩諗住開頂級曹操玩 周圍啲勢力都唔係同盟
1000兵搶完許昌就俾袁術打番轉頭
塔防game緊係要守啦
有冇人知 研究墨守 / 堅牢 影唔影響關隘反擊傷害?
關事 buff到
打算玩英雄集結何進
永世匿係東都洛陽
守衛漢朝天子
最後成功嗎?
冇乜難度
冇打了
想請教下南蠻象兵,鮮卑弓騎,羌族戰車,山越剛氣,烏桓突騎。

其實呢堆兵點樣用得好? 好睇地形咁用定求其都勁?
有次我玩超級,係建業俾山越3隊18k 圍,我出烏垣2隊20k再加紀靈等人,俾呢3隊野全滅無水花............

搞不懂
山越班友唔好同佢近山打,引去平地應該夠打,引到去海上應該你反姦殺佢
唔知點解咁少人鍾意玩三14明明同三11比係進化版 啲人見到填色就唔鍾意 當初我都覺得悶 玩玩下就上癮 雖然都冇玩一排
可能三11有mod好好玩 但我未試過
311我唔多鍾意,尤其係個單挑系統
311起碼有野㩒雖然你有暗器弓個啲好難輸
而家個啲單挑得個睇字
我最鍾意係310 好似包剪揼咁
單挑306世一
310世二
313都係包剪揼
我都鍾意314多啲,本身鍾意玩基建防守反擊,311基建限制太大。

而家挑戰緊三顧茅廬頂級劉度,啱啱先吞哂成個荊南4郡。
最近得閒開返
係咪有啲DLC武將del咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞