[網球]ATP和WTA討論區(31)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
狀態一年差過一年
後生就話姐依家34,下年35
加埋成澳洲人公敵
入到第二週佢贏
唔撚係掛
武肺去到omicron都弱化咗好多啦 都係2年嘅事
應該離完不遠嘅我估 ....我希望 .....
咁at least係一個苗撚國 同香港一樣硬推無用既針
仲要今次AO好似唔係用bubble
你點解覺得我地係苗撚國
你用香港黎比?
疫唔疫苗國無問題
重點係個consistency
同意呀
所以唔好有medical board 批exemption 祖可能死死地氣打針都唔定或者直接唔打AO
但澳洲而家最肉酸係幾個parties 唔consistence 有法律lar 比祖走

老老豆豆我都覺得祖呢頭中完個頭出晒國內活動係大仆街
但澳洲兩個政府同TA今次點都係好肉酸
it's not a joke
祖 tiebreak win左澳洲政府
好睇了
等莫里森 challenge
澳洲苗撚準備上街
我覺得球場撐祖反祖粉會真罵戰
祖希望生性呢三星期唔好咁高調講咁多嘢
佢忍到咩
有個minister話想直接deport佢
如果佢比人deport就3年唔可以再入境澳洲
佢依家一係留 博唔比人deport就可以繼續打
一係就3年無得入
From BBC

It now is clear that adjournment was time during which the government withdrew their case.

Judge Anthony Kelly has ruled that Djokovic's visa cancellation order is "quashed" immediately.

This means his visa is now valid and he can enter Australia.

政府withdrawal PM call appeal就真係國際笑話
政府縮?!?!
咁 ....比人捉返exemption踢走嘅咪so9sad
個女球手唔知有無得入返境
祖每場AO比賽會有幾多噓聲
好視乎祖之後點講
同溫2019差唔多啦我估
The court has ruled that Novak Djokovic will be released, after the judge found unreasonableness in how the border official made his decision cancelling the visa

無睇live, 有無人有睇可以講下個judge覺得點 unreasonable 法

我始終唔覺得佢打到,澳洲政府咁都比佢打肯定民憤+比人笑足成世
唔appeal, 話lack of training, 直接退出

請律師好貴架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞