[網球]ATP和WTA討論區(31)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
網球界的艾瑪華森!
16歲選手「逆天長腿辣露半球」
https://lih.kg/2709155
上唔上到top 100先?
呢啲貨色我諗tour都有喇
Bouchard/Boulter/Giorgi 仲諗起以前kirilenko
https://twitter.com/i/web/status/1440630642736185346

Simona Halep
@Simona_Halep

After six wonderful years working together, @darren_cahill
and I have decided that it’s time to end our working relationship.

Thank you D for everything, for making me a better tennis player and a better person. 🤗
期待2022
梅總贏完joker後 靚仔左

佢一向不錯係你地成日笑人發線
睇正裝細路真係贏曬
下年打番laver cup?

不過費德勒在近日受訪中的回答,讓費爸粉絲吃了定心丸,「最糟糕的時刻已經過去,我期待即將到來的一切,當你從傷病恢復後,你的感覺會一天比一天好,這是一個激勵人心的時刻。」

「回到賽場是一個挑戰,我想儘快恢復體能訓練以及回到球場上,不過這需要一些耐心。」費德勒表示,自己的復出目標是2022年9月底舉行的拉沃盃。
仲諗住2022 AO 復出
係… AO太急既話都可以試溫網
點知要年底
真係要打到更年期....放過佢啦!
2023年會飛London睇佢打center court的
帶隊
點解唔係2022?
復出目標是2022年9月嘛… 都miss哂d GS啦
2023先有機會打
大額頭都係爭d
唔是吧,出年四大全部都打唔到
我一路都以為係AO
我都以為係~ 點知要抖成年有多…..
今次賺咁多錢學RMBJ植返幾條毛就型晒
Tmr gogogo!!!!!!

Now 639 台 香港時間 9月26日星期六 1am
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞