IT 界討論區:齊齊轉行做I.T.(11)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
各位好耐無見
各位請問在坐有無一位叫今晚打老虎既朋友呀?想轉工?
有就出一出黎啦唔該
公司繼續請人
sql developer (pl/sql用開oracle)
ap/sa (要識java,用開spring/hibernate)
mobile developer (iOS/an)
QA

公司係KT,in house公司黎
tg傾
tg:recruitwin

25k ok?
一年p exp,exp spring hibernate java
cs degree
其實D工寫work from home係唔係伏?
無限OT
其實D工寫work from home係唔係伏?
無限OT

Work at home 我覺得= 7x24冇分別
死啦 岩岩開始搵工
依家睇JOBSDB
好多都要乜乜JS
係咪應該自修一個月先再出黎搵工
死啦 岩岩開始搵工
依家睇JOBSDB
好多都要乜乜JS

自修一個月幫到D乜
死啦 岩岩開始搵工
依家睇JOBSDB
好多都要乜乜JS

自修一個月幫到D乜

唔知 D工requ 唔係乜乜JS 就係C#,.NET
但我全部都唔識
剩係得JAVA,C,ANDROID,PHp etc.
死啦 岩岩開始搵工
依家睇JOBSDB
好多都要乜乜JS

自修一個月幫到D乜

我都見到好多都係front end工多
岩岩用左一個晏晝pick up返HTML, CSS同JS
幾年都無掂過
死啦 岩岩開始搵工
依家睇JOBSDB
好多都要乜乜JS

自修一個月幫到D乜

但我全部都唔識

你同我情況差唔多
不過好彩之前有個course係自己一手一腳砌個類似online shop
所以HTML, CSS, JS, PHP同MySQL都有用過下先容易D pick up返
startup公司做左3年 同市面比underpay 但公司不停發大緊
而家有跨國大公司head hunt
大家會點選擇
startup公司做左3年 同市面比underpay 但公司不停發大緊
大家會點選擇

咁你升左未?
死啦 岩岩開始搵工
依家睇JOBSDB
好多都要乜乜JS

自修一個月幫到D乜

但我全部都唔識

你同我情況差唔多
不過好彩之前有個course係自己一手一腳砌個類似online shop
所以HTML, CSS, JS, PHP同MySQL都有用過下先容易D pick up返

大家會點選擇

咁你升左未?

start up人手都唔夠 無咩點分 pm sa ap p仔
邊個得閒就接手
死啦 岩岩開始搵工
依家睇JOBSDB
好多都要乜乜JS

自修一個月幫到D乜

但我全部都唔識

你同我情況差唔多

fg既話,呢個問題答左好撚多次啦
真係驚咪pick up下先in,一星期乜都夠啦
死啦 岩岩開始搵工
依家睇JOBSDB
好多都要乜乜JS

自修一個月幫到D乜

但我全部都唔識

你同我情況差唔多

覺得back end多D工...好多都係寫PHP
係咪係唔係都見左pccw先
大家會點選擇

咁你升左未?

start up人手都唔夠 無咩點分 pm sa ap p仔
邊個得閒就接手

巴打係咪做過?可唔可以講多d?

屌好撚sad wor
人工高過你仲要準時放工過你
Btw巴打介唔介意講下佢地做野點?係咪好西?

大家會點選擇

咁你升左未?

邊個得閒就接手

大家會點選擇

咁你升左未?

邊個得閒就接手

大家會點選擇

咁你升左未?

邊個得閒就接手

死啦 岩岩開始搵工
依家睇JOBSDB
好多都要乜乜JS

自修一個月幫到D乜

但我全部都唔識

你同我情況差唔多

其實無問題
佢地寫還寫 請到先得ga
比d 信心自己啦
大家會點選擇

咁你升左未?

邊個得閒就接手

宜家做si 大家覺得點

咁你升左未?

邊個得閒就接手

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞