IT 界討論區:齊齊轉行做I.T.(11)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

HXCTX 呢間公司無尊重過IT狗
仲用Core Duo 32bit 4GB Ram做Development

腦魔巴打終於出現返

仲用Core Duo 32bit 4GB Ram做Development

腦魔巴打終於出現返

Hi

腦魔巴打終於出現返

Hi

想做一隻有尊嚴嘅IT狗就一定唔好入HACTL
fdm呢間firm有無伏
佢開22k 但兩年內走要賠錢
份工係ibank做production support analyst
前途如何 將來有無機會入番consulting

出左offer

未呀
佢叫我去final assessment
但我已經有其他offer了
見佢22k好吸引
但如果fdm有伏
咁我就費事浪費時間in
CS fg, 1year placement
叫價17k 合唔合理?
CS fg, 1year placement
叫價17k 合唔合理?

睇能力,skill岩晒叫20k以上都得
失業的IT狗巴打, 數碼港果個出左消息請你未
份工係ibank做production support analyst

出左offer

未呀
見佢22k好吸引
但如果fdm有伏
咁我就費事浪費時間in

聽聞唔做夠2年 要賠錢?

出左offer

未呀
見佢22k好吸引
但如果fdm有伏
咁我就費事浪費時間in

聽聞唔做夠2年 要賠錢?

佢有講過
OOCL
Assistant Technical Analyst
會唔會有大伏
科學園返工
OOCL
會唔會有大伏
科學園返工

我有同事之前係果到做j2ee
做development點知返返下同你講要shift, 之後走人
OOCL
會唔會有大伏
科學園返工

做development點知返返下同你講要shift, 之後走人

要shift 去邊
OOCL
會唔會有大伏
科學園返工

要shift 去邊

我指要輪班 仲要聽support call

依家Sharepoint 2010有無前境?
依家Sharepoint 2010有無前境?

依家學Sharepoint 2010有無前境?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞