[不要跟笨強爭論] F1 2021 意大利站 賽後 討論區 4

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
呢度所有人都咸迷
你要單機了
你一係就block哂我地等單機
一係就join us
算鳩數啦 d咸狗弱智係唔會識睇車
lap 1 max late brake攞隻apex攞哂條line先迫咸狗出去
仲有攞imola同silverstone黎比 好撚弱智
去返單incident
有move underbraking嫌疑之下force開max
咸粉:睇唔到
tyre condition既差距 max條line咁外都可以咁遲brake仲要係外彎都可以咬住咸
咸粉:睇唔到

呢單野唔係咸錯 係racing incident
max driving style係點我諗咸好清楚
硬碰硬max一定唔會縮 一係你就清脆利落咁出t1 force開max 去d唔去d咁咪攬炒
所以成件事最on9係判左max penalty而唔係冇罰咸
1. 喊狗幾時死
正皮 = gchi
負皮 = 唔抵得太陽神猛料
黑色先係界
玩單機喇
Nigga 賓周大
所以對出條界遠至大西洋
其實有冇人同我一樣,Max 柒pit灰撚哂,之後撞鳩隻畜牲出去,即刻大叫好波,個人都開心返哂
老老柒柒,預撚左
你識唔識
路肩都係條路嘅一部份
我無預咁誇張wor
講到max問題大d
腸仔其實算係一部份
技術好既直頭可以係上面就起油
spa 個站唔記得邊個藝高人膽大

其實呢件事太多巧合
先有 red bull 11.3秒 pit
再有 Mercedes 4.2秒 pit
再加 Norris 俾左 DRS max
再加從來冇人知腸仔 kerb 可以變彈射台
Lewis Hamilton has said he’s “proud” of the stewards for handing Max Verstappen a three-place grid penalty for the upcoming Russian Grand Prix

死咸狗,我呢世人咩都唔做,淨係招呼你一個
邊有人咁撚乞人憎,黑哨完仲要出黎攞彩
19架NPC
好記得果陣睇直播
上一站Hubert先走咗
幾驚呢下又有人走
兩個都錯咪一齊罰,super
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞