[不要跟笨強爭論] F1 2021 意大利站 賽後 討論區 4

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
Super fast
In Ferrari we trust
Sir Jackie Steward 屌Max唔望下咸狗有冇事

下面啲留言好笑。話咸撞到Max入廠。要隔2分鐘先表達關心。

https://www.facebook.com/espnf1/photos/a.474436133758/10158736383493759/?type=3
係望鏡扭左

班友真係屈得就屈
佢見到咸狗郁車唔通仲行埋去呀
一陣行埋去又話阻住佢地個咸帝重回賽場
Max少Chill到
過去望兩望,心諗咁都未死
再頭也不回咁走
咪係隻狗仲有力褪車駛鬼擔心佢咩 行過去屌柒佢dangerous driving就差唔多

咸朋友嘅fashion sense 同咸差唔多
Sir Jackie Stewart 係大長輩嚟,唔鬧得
19max應該走去拍鳩佢個頭
佢哋係年輕黑人designer, 咸爺想俾機會佢哋出名,好有愛心㗎
拍埋一齊睇
佢根本唔夠人哋黑
着白裙嗰個直接白過咸
咁明顯入緊後波想郁返走架車
都仲屌max唔關心咸狗個班人都on9
又話整親條頸要睇醫生
又得閒去show 自己啲狗衫
https://youtu.be/k660y7johY0

呢個都幾詳細,作為車手角度去講
其實講真普遍車手都話係 racing incident …
咁揚無得傾保險喎
*claim
Fia都BLM 完咗
https://youtu.be/Xlu7Q4D9quo

睇完恩能條片後我都分唔清係串緊FIA定幫咸
放棄啦好多人選擇性失明
出年叫super super fast
Wolff希望Volkswagen汽車2026年進入F1

Mercedes希望就2026年引擎規則變化做出“妥協”,以使Volkswagen汽車能夠進入到F1。

在Monza,所有利益相關者舉行了一次重要會議,會議決定新的引擎規則將從2025年推遲到2026年。

據報導稱:在競爭對手中出現了兩個截然不同的陣營,一個是Mercedes陣營主張改變現狀,另一個是Red Bull和Volkswagen,他們希望進行根本性變革。

《Speed Week》援引Mercedes車隊領隊Toto Wolff的話稱:“Mercedes準備妥協,以歡迎Volkswagen集團加入到F1。”

其中的一個折衷方案是:可能會取消目前複雜而昂貴的混合動力裝置MGU-H元件。“如果我們能在其他方面達成一致,MGU-H將被取消。”Wolff證實。

“我不能代表其他人發言,但Mercedes希望看到Volkswagen汽車集團進入F1。然而,我們仍然需要在很多其他問題上達成一致。”

事實上,有人認為Volkswagen最希望看到的是四輪驅動技術,Ferrari也表示願意妥協以彌補兩大陣營之間的差距。

Wolff表示:“如果汽車廠商找不到一個共同的立場,那麼FIA和F1管理層可能會提出2026年規則的提案。”
假設VW會玩f1嘅話,好奇VW會用廠隊名義入定做大細牛engine supplier
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞