[不要跟笨強爭論] F1 2021 意大利站 賽後 討論區 4

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
大頭:Alpine 用「第七快」嘅車去攞分好成功;剔氹覺得自己玩F1 無望;Masi 承認今場SQ 唔吸引

Alpine did “fantastic job” to score points with seventh-fastest car – Alonso
RaceFans Round-up
https://www.racefans.net/2021/09/14/racefans-round-up-14-09-4/

Michael Masi:無需要移除Monza T1 腸仔膊

FIA sees no need to change Monza kerbs after Verstappen/Hamilton clash
https://www.autosport.com/f1/news/fia-sees-no-need-to-change-monza-kerbs-after-verstappen-hamilton-clash/6667457/amp/

大頭:Racing Incident

Hamilton-Verstappen crash was ‘a racing incident, no danger’ – Alonso
https://www.racefans.net/2021/09/14/hamilton-verstappen-crash-was-a-racing-incident-no-danger-alonso/

意見總集:
Racing Incident: 孖甜, pdr, baby, 四萬, 大頭
Max 錯: Johnny Herbert, damon hill
圖以前都係叫charlie fuck off
是但啦
總之你撞咸爺就係你唔岩
架車無乜競爭力咪比兒渣下
如果架車好掂 兒子無貨交
老豆自然手起刀落
你到時唔好死霸住個位呀

呢隻咸狗得人鍾意好多
有實力既車兒子就會有貨交 我相信係
到時就唔輪到你個唐仔揸
呢隻咪係佐治仔
你啱,做替工都可以去起爐,係唔及得上佢嘅
又未必,如果老豆認真想爭冠軍,呢兩年Stroll跟圖學嘢都學唔掂,老豆似會踢佢走,最多幫佢另外揾位
點搵位廢到shit咁
即係本身14 15ham隊crew換左落16堡? 相處左兩年都frd唔撐佢
咁太陽神待人處事係點都冇使多講啦
有冇咁黑人憎 痴線相處左兩年<<岩岩相處既人
咸狗一退只會變過街老鼠
有冇咁好彩同得佢一隊都咁大仇口先得㗎
未見一個車手可以同全部隊友唔frd/反晒面
Spin哥同當年嘅Lat都有位,你就知唔難揾,睇吓老豆肯出幾多錢
都係得下遊三寶
16年咸部車季初
特別多野整
但堡哥乜事都無 重拎冠
佢都開始唔多老黎架啦

佢之後都叫做 算係開到聲話唔信車隊
總之果年好盞鬼
圖同Max都隊過落堡哥到
最後一場Max反而收晒火
無咁強硬,然後圖幫堡哥守埋尾門
今年都好睇
係小左西班牙呢種戲碼
Stroll 又唔係廢,但又唔係勁果類囉
對比角田馬屎Lat Gio
細糟又真係唔錯既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞