[不要跟笨強爭論] F1 2021 意大利站 賽後 討論區 4

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
平治似乎改例無耐之後會走?賣俾ineos?
馬田 麥拿倫好似都幾有信心大改例之後有力競爭前列
係囉,講埋2000-2006 +2010-2012呢d年份好先
最好講埋佢2012個pole
toto既動作 似係想賣走
然後再用AM黎炒起, 再賣
Toto起家都類似咁樣炒炒賣賣
唔係啊嘛,benz最近先quit咗FE擺個focus落F1到喎
對家唔係唔窮咁簡單 F1親生仔咁制
傳左好耐啦
平治18扔左好似4億幾
果一季扣埋稅人工淨賺千8萬
之後19年無扔咁多,但回報差唔多
2020呢年應該賺最多
都唔洗點研發
可能佢地計條數覺得長遠發展無咩意思
咁講真呀,平治偈咁勁
個efficiency好高,之前睇都55%
而且又慳油,起碼入小拉利10kg油
如果要再發展落去,可能扔10m 先至快0.01/0.001
唔值得掛 睇埋下年先知係咪真係賣
睇完套紀錄片 以前法拉利係Jean Todt Ross Brawn 嘅年代D策略實行真係好 邊似而家咁要返個車手自己決定要行咩策略
你前兩句都係講爬頭難,關拉遠咩事呀洪師傅?
人地新白都係單機 mode, 都係解釋唔到點解舊白拉遠到新白
所以之後垃利唔夠膽叫KIMI做二號車手
拉利果時係而家既平治+大牛合體
攞咗fastest lap之後信心大增
根本成個神情都唔同哂
但摩納哥車手係摩納哥pole to dns
咁咪叻仔囉 達成另一個成就
我想講 舒家而家好窮喎
醫老豆開支太大
重要部車可靠性極高,老舒02年全季上pod,重要得一場P3,其餘P1/P2,真係痴撚線
而家隻臭黑狗點都比唔上
其實個pit係點
就咁睇右前wheel gun有上軚,之後唔知咩原因再隊多次支gun埋去,但係整完個pit燈都冇轉到

就算到Max走嗰陣頭頂都仲係紅燈(正常係綠燈),但係睇live嗰陣見個lollipopman手上個燈又好似同頭頂嗰個唔同
我睇嗰陣真係笑撚咗
好似係做漏咗上站先開始嘅新程序

麥記快PIT,RB radio都有講,可能咁就形成咗壓力令右頭條友犯錯
gunman 有個制要禁
之前係全自動
咁前個排話要減慢 pit stop 咪唔俾啲自動裝置
之後 gg
換完軚之後唔記得撳ok button,搞到出唔到綠燈比架車safe release
啱先睇完老舒netflix 紀錄片

點解2000 最終suzuka站垃利老舒可以第二停終極overcut 返老麥? 跑多四圈先二停追咗成兩秒,其中pitstop 追咗1.5秒係入少d油pit快d?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞