[不要跟笨強爭論] F1 2021 意大利站 賽後 討論區 4

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
佢老竇芬蘭人,呀媽德國
痴撚線
平治想要,但toto未必
屌人老母開心仔!
場車得3分鐘都唔睇晒仲好意思話自己F1迷

老老豆豆
頭po必睇賽事要加今場落去
場場都必睇!!!
Szafnauer:期待與Vettel的續約能盡快完成

Aston Martin車隊領隊Szafnauer在義大利大獎賽期間對外確認:Vettel的續約問題無需擔憂。

“(續約存在問題的)說法100%沒有意義,”Szafnauer回應Vettel與車隊的續約談判出現緊張的問題時表示,“我們沒有B計劃,他也沒有。我們之間沒有任何裂痕。你可以問他,我絕對相信他願意留在這裡。現在只涉及一些細節的問題。”

Szafnauer表示:合約簽署推遲的原因是F1的合約極為復雜,雙方需要在最細小的條款上達成一致。“這將是一份多年合約,但雙方都握有選項。這樣就必須談到截止時間為止。”他解釋說。

Szafnauer表示:期待在俄羅斯大獎賽之前宣佈續約。
德國出世,摩納哥大
同德國好似冇乜關係,揀德國純粹易揾贊助

有冇Ching可以講吓1415年係平治要堡做公公定堡真係唔夠喊砌
自從成事失業之後F1 PO都熱鬧左好多
邊有做過公公
3年黎都鬥足曬咁多場咁濟
14至16年場場都鬥喎
1415年未睇車,淨係睇賽果見堡好多場都係得第2,所以先問堡係做公公定唔夠砌

即係頭兩年唔夠喊砌,16年反cup完再退役喊冇仇報?
2014 Belgium Ham vs 堡子,咸狗動作
幾純熟
攞racing line 啫,大驚小怪
咸神就係咸神,搞掂你front wing自己毫髮無傷

平衡下
太陽神不嬲都係勁,不容挑戰
我同個唐仔有裂痕呀dllm
唔係點做到Max 51G之後自己咩事都無
羅斯堡冇留夠空位比咸
雖然兒子最近鳩鳩地
“這將是一份多年合約,但雙方都握有選項。這樣就必須談到截止時間為止。”
但有得睇多幾年圖唔好咩?
而且AM正常繼續用黑平偈
下年部車都應該仲會係中游得分區
點都算好事黎掛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞