[不要跟笨強爭論] F1 2021 意大利站 賽後 討論區 4

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
得班咸粉喺度死撐
但係之後冇乜成績 你係paid driver 人哋都睇唔順眼 你冇result 真係預咗比人屌
今年架車無舊年粉平咁屈咪睇落差左囉
但佢隊友上咗Podium喎 咁樣啲人會覺有好大分別

黑平仲係領先 constructor championship
但佢隊友係圖喎
同埋圖個次 podium 勁好彩啦 … 自己起步差避開哂撞車,公公隊走幾個,stroll 又隊走幾個,咸又自己走左

基本上實力個 part 剩係同 ocon gasly leclerc鬥左少少車
圖係Baku po
Hungary disqualify 咗
主席唔爭氣
自從奧地利站之後食撚咗屎
上場大好機會執個 podium 就罰埋啲戇鳩嘢
下場排位無前三自己執包袱啦屌
佢都續咗約 理得你啦
嘩屌對唔住 …
撈亂哂 … pod 個次係圖個 first stint 跑超長超好之後 max 同 stroll 爆呔
作為圖迷我要切腹 …
你想造wdc 唔通搵s🅱️in 練 有個圖係隔離更加要追下佢progress Stroll 已經揸多佢一年
仲要係用soft first stint
中游車上pod一定要運 唔係冇得打
Gio其實唔差嘅
同Lat咁上下
就算唔係WDC材料要做公公9bo個種車手其實都可以
今年叫match到kimi
不過近幾年部沙巴食咗屎咁
18年19叻揸個部好啲咪叫有得跑下f1.5
舊年無埋副cheat engine即刻落返去f1.75
呢條片就清楚好多啦
死黑鬼都未撚轉晒個彎已經 open steering

基本嘢啦
Podium 基本上bookmark哂,係邊個企高啲
講運無得講,場內講好運邊夠咸嚟
四眼佬出年全新偈吹到好勁咁
Aldas: 唔理啊 喊狗之前咪又係比max push off track 宜家係還番比佢咋 所以係Max on9
垃利嘅新嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞