[不要跟笨強爭論] F1 2021 意大利站 賽後 討論區 4

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
前幾年呢到少人d鬧交都叫有理據各執一詞
大家講野make sense d 我又學到野
屌你而家呢到鬧交一係閱讀理解有問題一係盲反
素第一次上pod
我宜家就係盲反咸
谷氣咗一晚 諗諗下呢一撞真係撞得好
放甩咸狗就 俾佢追閒閒地10分
而家一撞止蝕 見到班狗仔出來吠就越代表技窮要出口術
全季正常贏硬既純 Power Track 場贏唔到

之前呢兩年一起步放晒星點會炒
我係保哥就等最後一場爭冠關鍵戰爭先黎閘死咸狗等佢無仇報
完場直接返芬蘭898
對上果次係18年奧地利
好似又係怨足一場
不過平治穩定性超高呢d無人提
外國果邊d人只要一話佢比唔上老舒
同埋平治勁果震時
d人就會話 以前無限測試,點見而家有限制etc
心諗, 屌你老味平治咁撚穩定
DNF一次難過西 重好意思講以前無限測
如果係既話真係一世FANS
巴打識野
唔好笑人啦
好似處男未屌過閪咁
唔係一野就吉得入
有冇邊度有得睇曬車身印嘅sponsor 嘅list
垃圾喊架車有嘅都要盡量唔買
好嬲好嬲
都廢撚事再同嗰班傻仔長篇大論搵圖搵相去講
反正一係一句我唔撚知我新手 一係就盲嘅
係真男人都應該咁做
公主仲係度一定頂撚死咸狗
S2
https://www.mercedesamgf1.com/en/car/f1-w12-e-performance/
自己碌落最底睇啦

利申應該淨係得部電腦AMD躺著也中槍
https://www.instagram.com/p/CTRl60NBRgT/?utm_medium=copy_link
香港鹹迷做左整合

Btw 我岩岩1823左個揸Benz 嘅黑女人逆線行駛
佢都算唔好彩 黑人揸Benz
如果佢揸其他我應該唔會曬時間
師兄唔啱音喎
而家睇YouTube 堡智力真係最少 150 bye bye 等你冇仇報,條黑柴癲架
我覺得當年就算youtube堡唔走,隻屎坑狼都會逼走佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞