Samsung Galaxy 集中討論區(143) 官網派貨極慢 白卡勿入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我登記果陣佢跳左句派完
CLS,噉對 6 號訂機嗰啲好唔公平啫,我可以係因為你呢個優惠先訂機,然後你又遲派機,搞到我遲登記
豐澤有冇現貨
但d人又話電量有驚喜
有冇大佬知點解隻錶連左藍牙 但上唔到網, 但照收到電話通知
我9月9號前預定左 想加多年care +係咪收機之後搞?
睇 app 就唔見有任何分店有現貨
LM
發覺好多啊叔買
搞到唔想用
對所有預定既人都唔公平
主要係快無電。叉電慢。本身已經得3300。
三星自己都話得6個鐘。除非你鐘意用尿袋。
無旗艦機嘅硬件。
https://www.samsung.com/hk/offer/preorder2021/

我官網買 升級左buds pro
今日送黎有一張卡仔 有個預訂優惠code
去上面個網登記

有件事好白痴 你簡預訂日期8月26日 佢會話你買機過左14日 無左優惠
我跟返佢張單 9月8號出 黎登記
感覺自己 downgrade 咗
做 cheap 晒
唔打機會唔會耐d
應該唔係由上推入去。係好似其他電話咁直接part入去。膠套好啜機。
三叔嘅最大客群一向都係成年人
bro你會由得呢個缺點,帶埋尿袋出街?

重量我開始要求低左,因大Mon重左好正常,適應下可以,鏡頭正正常常冇bug都ok,唔一定要極品

但電量呢樣太關鍵,如果次次要帶埋尿袋出街,個重量就唔只係重70g
就係part 入去之後鬆到自己向下移
重量我從來都唔覺得係問題,只要你肯堆料堆規格,然而好多人都想攞個平衡
連幾年都用緊同一部電話既老豆都有性趣,
我諗佢貪坐定定就可以攤開部機玩
係咩原因令你覺得自己高級過啲阿叔
我無打機。只用黎wts,聯絡。今朝11點到3點88%,只係打開覆過10個msg。無講過電話,無禁過其他app。已經唔用5g,開咗省電模式。del咗大部分apps
見屯門aeon有啲手機部
講下啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞