Samsung Galaxy 集中討論區(143) 官網派貨極慢 白卡勿入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
iphone 11 pro想轉下會,之前轉過s10但個指紋真心唔掂,臉容辯識一張相就解到

s21 ultra 同 fold 唔識揀
s21 ultra解鎖部機有冇以上問題?
fold好有劃時代感,新科技,單手操控。但影相好似唔掂,好多app未support,價錢貴
而家買s21 ultra會唔會遲咗?定等多幾個月出s22 ultra?
有冇人有買watch4 /classic 嘅LTE ver.
試過好多次都用唔到數據同wifi 和手機進行遠端連接,
在wearable app 都已經開左遠端連接,全部都登入同一個三星ac,重設過幾次都係唔得,有冇人都係咁?
fold 3又開始變地底泥啦?
點解?
有冇辦法set長禁 Samsung pay變Google pay
可以double click home button出Google Pay
樓上唔係講到fold 3好 廢咩
可以睇睇第15頁 #353 那段評測
個個位諗住啤Google assistant
依家只可以二選一
google assistant 用OK google 咪得
出去撚過部fold 3,對比fold 2又唔覺好淋 wo
Work! 舒服曬
我打機無lag
得伽咩 感覺會好食電

EPP之遲買平幾舊
如果我都識人係 EPP 就好
點解綠色仲係 15 號㗎屌?
無野了,柒撚到仆街 打錯字
連我都未見過

試下live chat
https://livechat.support.samsung.com/customer_m/HK
岩岩揾左
大家拎咗$200 Google有咩好買?
點買 唔識用galaxy store
iphone轉過嚟建議買s21u/s22u 會平衡啲 摺機一來重 大部 耐用性比唔上非摺電話 相機都唔係最top

s21u個指紋係第二代 秒解

s22u要2月先有 唔急轉可以等
KKBOX HiFi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞