Samsung Galaxy 集中討論區(143) 官網派貨極慢 白卡勿入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
用咗4年G4?
咁好買到正野
我啱啱好相反,要買個殼黎遮醜
我部S20灰色嫌佢隻色太樣衰太沉悶
(港版好少顏色揀)
等我都記底先,黎緊都要transfer
試緊Flip 覺得無乜特別
除左打開個下之外就係一部普通三叔

Watch 4幾靚幾舒服,Facer 啲錶面幾正
但係台灣未開放體脂無得試
同其他Reviewer既體驗一樣,WearOS 都係Lag

Buds2 舒服靚仔 無乜特別
好 唔該
我LG 2x,G Pro,V10,V20,V30,然後斷纜轉左note9,note 20u
依家就1516緊Fold 3
係喎,都好方便,又勁多款
我同你相反,啱啱入手S20
我都想學上面爸打咁問,做咩咁睇唔開轉機
S21 888粒u使我卻步

不過我最想問ge係,你之前用開邊隻滴膠水玻璃貼?點解會咁快爛,同個曲邊有關?我自己諗緊買amFilm Ultra Glass Screen Protector
d人話跌落地塊貼都唔會爛唔知係咪真
iphone se不孝機黎
岩岩買左s21u, 連watch4
由sony轉會
歡迎 one ui爽好多
歡迎,唔明可以問
早就要轉過嚟啦
唔記得喇真係 如果你睇過review真係跌落地都掂咪試下 呢啲錢唔慳得 我S10無貼鏡頭就爆後鏡,s20無貼前面就爆2次mon
用緊x1 指紋死左,又間唔中hand機,whatapps影相又lag
S20+係完美平衡大電大mon有2K有SD
btw係豐澤買緊果陣,隔離幾個都買緊flip/zfold
S21U個ultrawide好難會壞
One UI不斷進步緊,同以前touchwiz好唔同
建議download Good Lock
120hz算啦無電咪叉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞