Samsung Galaxy 集中討論區(143) 官網派貨極慢 白卡勿入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我iPhone只裝咗google drive咋。諗住兩邊都用得。無裝one
含淚課金$23 200gb
係咪包埋google photo
唔得,佢要,1.1.175
我一更新就上面張圖
iphone唔用icloud全程用google backup可以?
講得唔清楚
係新電話邊嗰條保護膠

唯有用膠紙用住先
我不嬲都無up相上去。好特別嘅先會放上去。正常iPhone機過機。an機可直接拉出電腦。好少放上雲端
我發覺watch 4個Amoled麻麻地
黑色底淺色字嘅時候會有光暈問題,好似唔係全黑咁
我想自動backup費時煩
如果iphone通用我取消埋iCloud月費用死google
相我不嬲手動過。無論用線過用WiFi過,過相都要成粒鐘以上。
用三星個app可以過到嘅野佢都會幫你過。例如你有咩app,佢會自動係playstore幫你down哂落新機。
wts裡面我就失敗咗過唔到。其他野,相呀,某啲設定都過到。
個殻嗰邊有兩粒黑色膠,黑包膠上面塊透明膠,mit左塊透明膠就ok。嗰兩粒黑色膠係幫你固定部機?
但係buds pro造工靚好多, 而且音質好啲. 呢2樣係我買tws最重視嘅
所以我對buds2而家仲未開, 想睇吓換唔換到buds pro
我個case原本無2粒野嘅
睇黎要拎去保養

塊黑色上面有層透明,mit走層透明。黑色膠就會啜住部機唔會走位
咁奇怪?出廠貼漏咗?😨😨😨
同問, 本身用緊 garmin 錶
same
本身都係用airpod, 後尾買左n20u 送左bud+, 試左下bud+就即刻收埋左隻airpod了....bud+ 我打音game無左delay問題
搭黨鐵聽唔聽得清音樂
啲鐵軌摩擦聲真係好撚嘈
kill app+reboot 隻錶再嚟過
同師兄個名相認先
試下入隻錶應用程式-->三星應用程式更新-->睇吓裡面有冇 health monitor? 我尋晚都係咁搞咗勁耐
話說隻錶用左Google pay 之後要密碼,但我依家戴住都係咁鎖,有冇得淨係除左先鎖伽
肥妹又話打機ok 既
有冇巴打用Spigen CASE?
個CASE厚唔厚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞