Samsung Galaxy 集中討論區(143) 官網派貨極慢 白卡勿入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
幾時出段fold 3開箱片吸下views
咁搶手
我就唔信真係咁少貨
除非三星香港真係咁垃圾
我依家係zflip3 iphone11 promax ,好正
WhatsApp係要用線。
我用iPhone跟機用嗰條
Zflip3 wts signal 電話聯絡 影相
iPhone 11pro max 其他所有娛樂
YouTube 評測片有講
一部9分電話同一部9分嘅pad
fold3係一部8分嘅電話加pad
打機係麻麻嘅
咁平時咪要帶2部電話?
我本身係同太太用4.5g嘅雙人家庭plan,本身想升5g比太太用,但我用11promax ,咁買flip3就轉咗5g三人家庭plan,可以用盡優惠,又可以5g又可以三張咭。
係唯一差電量少同去得快
係。我番工屋企都長插住叉電。如果出街咪帶定尿袋。

部11promax咁樣長插叉住用咗年幾就黎兩年都仲有88%健康都ok啦
印象得flip係咁 其他samsung機冇呢個問題
可以同samsung反映返
終於係細鋪買左,仲送左早鳥優惠送藍芽
我長期都係雙修嘅。一直都係兩部電話。一部用電話一部小說漫畫,所以習慣兩部。
跌多幾千下 成條邊變銀色機
用4g係咪會慳電啲
係,好撚多

我反而想flip 3出依類殼,好有gba sp feel
想知watch 4用唔用到Samsung pay8達通
係。係無咁倒水。二來唔係周圍都收得好5g,佢跳黎跳去,又浪費電又會斷線。4.5g係慳電啲
淘仔好多。硬軟高清磨紗膠玻璃厚薄都有。
想乜都唔用,有3m膜貼面,側面,絞位都有得貼,玻璃貼,水晶膜。
淘仔有。公仔,牌子,實色,皮紋。
點解watch 4 冇獨立Widget ? 好麻煩
我可在智能手錶上使用 Smart Octopus 嗎?

智能手錶的 Samsung Pay 只支援銀行卡,並不支援 Smart Octopus。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞