Samsung Galaxy 集中討論區(143) 官網派貨極慢 白卡勿入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
收工睇下仲有冇先.
lm
講電話點?
pro講電話幾好
I called Samusng CS and what a bunch of useless retards. I actually spent 5 mins just giving them abuse, and the CS guys keep saying sorry i am stupid i dunno why...

I am waiting for him to call me back to give me a valid reason before i hand out more abuse to them.
老西子真係好實在好real

https://youtu.be/KTabOvUHYs4
用緊9r 唔算差吖 9pro 要56xx哈蘇鏡 只不過filter啫
訂機都係求安心 賺優惠
室內 可用 去到街未試
唔會好得去邊 又無新技術
airpod 1/2始終係最強
用左好耐三星os 有少少唔慣 oxgen os太簡單

而家21fe又無消息
三星訂錶無優惠可言, 原本只係因為其他舖無佢隻色先訂. 無諗過佢遲到連舖都賣埋現貨, 都仲未出到貨
打過去根本係廢嘅, 班垃圾自己都唔知個status 係點
以家係咪flip 周圍有 。fold無
見佢無左個風隔 想知差幾多
fold 香港太多有錢人仕 係度掃貨
班巴打訂左 成廿幾號拎 點安心
而家變操心
剛專門店whatsapp我,通知我的預訂要10月先到。訂嗰時明明話8~9Sep....
吓?咁癲? 你訂機定錶啊
598係咩價?

以為price 698已經最抵,但一日已經無晒
完全唔安心,22 號係紅日
watch 4 classic 46mm LTE
訂錶-$500喎。。。
walkin買咗黑色watch4 classic
要連機買先係喎, 唔會個個買錶都順便買部機掛?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞