Samsung Galaxy 集中討論區(143) 官網派貨極慢 白卡勿入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
你識自動unlock添 佢點知係你戴
我覺得係廢事夜晚有人去偷用你隻錶(戴住個陣)所以佢先lock左
可能過幾日會好少少 iphone我返工得閒就禁都用到一日
去3叔專店有冇得用優惠價+350升級pro同-500買watch? 冇行山卡事鳩但
想問平時signal youtube lihkg果啲會唔會熱!好想換 但用到好多年iphone 心大心細中
youtube有小小熱其他唔覺
不過佢係鏡頭附近位置熱 你係掂唔到果個位
我都用左iphone好多年 今次係覺得靚同特別所以放棄等iphone13
如果你會用Samsung Health/測心跳呢啲就一日玩完
呢2粒完全2個相反連價位都係

xm4 冇咁舒服+通話廢+anc勁
buds2 舒服+通話好+anc冇咁勁

咬咬下為anc用緊xm4
用緊XR都想換S21, D social media app 同 instant messaging app 影相係咪真係同 iPhone 差好多
想問下個smart switch ,iphone過samsung
以家係咪whatsapp都過到
過WhatsApp要喺返WhatsApp度搞
老實講ig無咁好
好撚想剪走個M 字額同埋想有120hrz mon
呢到有無人三叔個個特選客戶code
trade in可以+$1200
hktv派貨可唔可以快啲
幾時先有貨
好正常嘅。不嬲an機都去電快過iPhone,咁多年都係咁。無得變。所以我係長插住用
好正常。an機係咁
得3300mah咋。所以雙修。買flip3真係因為摺機同靚
咁你覺得普遍啲 apps quality 係咪都係差少少
我覺得啦。iPhone唔好賣。flip3用黎電話聯絡signal,娛樂就iphone就prefect
我覺得An係每個app status bar 同 nav bar 個款唔統一令到我用得好唔舒服
Smart switch大部分都過到,play store有嘅app佢會自動下載,連wallpaper都可以自動轉埋。
但wts係番wts裡面。但去到最後一步就做唔到,失敗咗。唔知其他巴打有無成功。試咗兩次都係去到最後一步就停咗。
上淘仔睇咗,都已經有好多殻同貼。
內貼就唔好自己搞喇。
有好多外面cover嘅貼同絞位嘅貼。好平。值得買。
我長期帶ipad出街 所以用flip好fit
長期雙修,依家iphone 12 pro max + z flip 3咁用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞