Samsung Galaxy 集中討論區(143) 官網派貨極慢 白卡勿入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike

開曬24小時 Heart rate Blood oxygen,得閒測下ECG 依家仲有70%
係咪一定要用線? 我而家差whatsapp 未整
我都差唔多,你有咩會喺副機用?
番工用,多數影相同whatsapp
垃圾fold3,垃圾888 ,試下打10分鐘機啫
dllm機背相機位慶L過火屎即刻唔L想玩
呢獲真係焫焫焫焫焫焫著
s21u 仲好用過佢
試左好多次都雙修唔到
出街唔帶袋塞兩部條褲會跌
但 overall 啲功能係好用?
我都想知個 code 喺邊度入
之前喺網店畀錢嗰陣又用唔到,去 trade in 個網又未有新機 IMEI
咁你係出多個plan定flip3 tethering?
原來係噉
輸入專屬推廣電郵內之12位推廣碼以獲取Trade-in回贈  *只限特選客戶

或者,你亦可以將專屬推廣電郵打印出來,
並於10月14日前親臨三星專門店。
我覺得係
An 功能贏iOS
今朝派到而家都未派到黎
中間仲要改左次最遲送達時間九巴咩
但係 S21 Ultra 512GB trade 得 $7,000
我反而想知耳機殼嗰層金屬電鍍易唔易甩, 如果甩漆就好樣衰
認同開一下都跌不過我番office工有得差電所以都ok
跌到我熄鬼左個電量percentage
買過部
幫人買咗部A22 5G 撚吓,又幾有驚喜成個操作流暢度真係完全唔覺只係千幾蚊級數,就算用開旗艦機買嚟做二奶機都唔覺有咩問題,比較可惜係支那製造
未試過,基本上我用過buds&buds+&buds pro,都唔會甩

鐘意入耳式戴得舒服啲,用咗排buds pro都唔會痕,係會少少攰,習慣就冇嘢
yes 3000價位冇對手
放畀我,$50 收
iPhone SE不過要Android大mon得A52
見到 Amazon 啲客對 Spigen Z Fold3 case 啲 評價唔係幾好
其實有無啲透明殼係高保護性?
部機隻色咁靚,有時唔係咁想遮住
豐澤無現貨fold 3, 得flip 3
下星期會有貨返,但walk in未必有份
唔知,我買咗嗰個 Ultra Hybrid,今日到咗香港攞得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞