Samsung Galaxy 集中討論區(143) 官網派貨極慢 白卡勿入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
我係相對 fold 2 咁講
因為處處都係降級
筆我唔用
我care 嘅電同熱都係降級
cheap 啲講,連耳機火牛都無埋

如果你無用過fold
所有唔滿意都會係你掀開個大mon後忘記
GP好過SP?
自膠 睇錯Google store
你講gboard ? 輸入>粵語 上面有得揀
基本上鋪頭都有GP,而SP少d
不過唔知得GooglePlay d鋪頭
用SP同佢講話係GP,唔知啤唔啤到錢
你地可以用黎買watch 4 app/錶面
之前外國有人拆過wearable個app嚟睇
Bixby同Google Assistant嘅選擇
應該會係喺settings入面揀
類似Samsung Keyboard同G Board咁
二選其一
而唔係獨立嘅兩個apps
所以我估如果之後揀Google Assistant做default嘅話
長撳home button應該就會出Google Assistant
有咩錶面靚
等S22
搵到靚嘅大部分係免費
無入手watch 4,答你唔到
隻active 2 買左未夠1年,唔捨得換
點解我揾唔到
用左兩三日fold3,得幾樣唔好就係條摺痕,電量差,同螢幕鏡頭個度見到格仔咁,大致都幾好
512好似差1000?唔上512?無現貨?
好似係最優惠價係要用一年。
可以續原本plan一年
有無巴打分享下隻錶裝咗啲咩app?

我試裝咗好多鬼佬推介嘅citymapper, 感覺香港又唔太用得著. 好似去旅行會啱用啲 Music app 就遲啲試下spotify 定kkbox 好用啲
咩遠端連接?就咁電話連手錶?
手乾都解到?其實唔急既,係部iphone 粒電得返82%,個喇叭又拆晒聲姐,同埋成日發熱
LG 用完nexus 5 印象唔錯, 之後轉咗V10, 跟住就經歷燒底版了
呢部係 Note20 Ultra?
Am I retarded or Nike run club isn't on Watch 4
我用緊s20+ 第一代指紋 係沖完涼嗰下 同冬天濕度得10幾20%試過間中解唔到之外 基本上都解到 第二代可能再好啲
係呀
有師兄話關mon貼事聚光 但想講三叔將我個mon貼痴歪晒,而個光位係個前鏡個圈。
所以我覺得唔太關個mon貼事。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞