Samsung Galaxy 集中討論區(143) 官網派貨極慢 白卡勿入

1001 回覆
9 Like 3 Dislike
They finally tried to delivery it today but I am not in office. Actually I been so upset by this ordeal I even contacted Samsung to cancel my order to show my dissatisfaction with how they treat there customers. after having bought so many products from them in the past I doubt I will go samsung again.
有冇巴打會去d手機鋪頭仔買現貨
屋企附近個d 唔係先達之類
嗰啲係咪行貨嚟㗎
有冇巴打係gw3上gw4
用落分別大唔大 有冇升級感
我都係透明
我依家貼啲膠紙落去,好好多
行唔行你可以睇個盒即時查,
以前胃信仲未興起個陣 我多數都鋪頭仔買,
只不過以家佢地都唔會有現貨了 俾大鋪玩死哂
九龍有間實體鋪專賣AN機
由Y拍年代佢地就開始賣廣告,以家想問佢地有冇現貨
n20 u 更新完埋熱左
想問手毛會唔會影響到bia sensor 度幾次個體脂result都差成1- 2%
手指頭有手毛
話說今朝好蠢,佢記錄咗兩個重覆嘅睡眠時間,冇留意其中一個係有淺睡嗰啲記錄,結果就 del 咗嗰個,留返個得返總睡眠時間嘅記錄,shit
有冇人知邊頭有fold3現貨全包case賣
玩左半日,iphone轉會後覺得暢快左
係隻錶冇apple咁好
想問吓巴打用buds pro隻耳仔有冇痕、發炎嗰啲?
笑死,都唔知邊個先啱
新入手咗flip..
點解好似好食電咁既..
我之前用s20...
hktvmall buds 2終於到。但佢冇收我耳機反而裏面有張咁嘅嘢。hea到
新入手咗flip..
點解好似好食電咁既..
我之前用s20...

頭一個星期?
我有strap果個套但出街放褲袋好大份 最後頂唔順都係唔用套
胃信有賣watch 4保護貼,$128
apple既八達通可唔可以同時加落samsung pay?
上Amazon買好過
幾十蚊有幾張
3300mah vs 4000mah
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞