玩咗witcher 3差不多兩年,仲未爆

327 回覆
159 Like 29 Dislike
ds係rpg,咁又點
我所指既rpg就好隱晦既
唔識可以去YouTube睇解讀
我冇義務話你知
我只係想知DS究竟講乜
因為要同witcher比較
assassin creed odyssey 同witcher 3 點比?

前者我有衝動玩落去,後者好似好多野要記,放棄左
可能心臟病添
唔覺喎,搵witcher學派裝都有排搵,仲要每個裝都有任
我所指既動作game就好隱晦既
我冇義務話你知
係到想屌屌Netflix 拍果套
選角7到
Garelt師兄外傳就正
netflix出左電影
景係最唯美
小說係咪有幾個系列?
同隻game個故事有連接?
BLM
搭埋背景音樂仲有feel,每個地方既音樂同劇情既音樂都好搭同正,好懷念史凱利格群島個種維京海盜冒險既感覺
係幾多唔同既野玩
但利申冇玩過1 2所以劇情老實講冇乜感覺
戰鬥系統單調
最吸引我係個裝備系統
次次凝住有鬼就開定昆印,心安啲
魔藥太屈,狂飲燕子白蜂蜜個啲打贏boss
我所指既動作game就好隱晦既
我冇義務話你知
有時無聊會開架船仔出海慢駛睇吓風景,完全忙卻現實世界嘅擠迫感同煩囂
Ciri閃黎閃去玩得好爽
我睇左頭3集,覺得好少怪,如果多啲打怪同埋血腥少少似返隻game應該幾正,因為覺得Henry Cavill做傑佬唔錯,其他女角就…算把啦
可惜久唔久先可以用吓
唔會,如果有耐性睇多啲game入面既書就會明發生咩事,之後又會對1、2產生興趣
威倫雖然陰森恐怖,但係都好懷念個feel
血與酒成個陶森特啲景又靚,慢慢騎馬行睇夕陽好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞