玩咗witcher 3差不多兩年,仲未爆

327 回覆
159 Like 29 Dislike
其實已經有半年無開過部機,尋日玩返,個進度係血與酒童話世界果度,無玩半年手感無曬,好多操作都唔記得,但一黎就要打final boss狄拉夫,好彩之前帶定套師匠級熊裝係身先打得贏,而家仲有石之心未玩,但已經開始有失落感,唔想咁快玩完
真係咁正?
我仲未有時間玩
我覺得係人生必玩嘅一隻game,坦白講,我覺得操控真係麻麻,但勝在故事,場景同開放度好吸引
操控點樣麻麻?
剩係知開場個麻包袋好恐怖
故事唔錯 玩落幾易代入 但戰鬥系統垃圾到冇朋友 打鬥極無聊
但原來可以裝mod 令到成隻game唯一缺點都冇埋
石之心好玩過血與酒我覺得
p4可以裝mod嗎?
我見石心建議等級係32,我而家54,入到去會唔會屌打所有怪?
唔識 應該電腦先得 我用pc玩
風玩在30幾個鐘去緊搵佢老友個詩人?
開始有啲悶無玩落去
買齊晒DLC 佢個戰鬥真係有啲悶
RDR2我就玩爆曬
有無mod推薦
一出時就買ps4 版, 之後又買埋steam版
6年有多了
未爆
唔知 但正路係玩左石心再血與酒 因為石心出先

血與酒個尾傑洛特就定左落左黎
6年點解一直唔爆
其實我係玩左少少石之心先屎忽痕跳左去血酒,結果成個血酒傑佬塊面都有攤烙印
屌, 巫師3真係神作嚟。個世界觀正到。
Garelt個故事完咗,想witcher 世界出另外個主角玩
試下出精靈/女術士做主角都正, 矮人就不了
裝完玩完 唔記得 自己上去搵 https://www.nexusmods.com/witcher3
我裝過hd mod / 城內隻馬可以跑 / 戰鬥smooth啲 嘅mod
我買左隻game連DLC 6/7年 早排先至去左迷霧之島然後棄左game

隻game淨係得劇情同昆特牌吸引到我田, 啲任務同打怪個模式太千篇一律, 搞到成日玩一排就玩到厭

尤其俾佢個咁長既故事線一拖就搞到好冗長

而家返工更加無時間心力慢慢解任打怪後期已經直接上網睇劇情算
個世界超大,又可以四圍去,特登玩淨好多支線等爆左主線先玩,到時又可以周圍遊歷吓慢慢欣賞周圍嘅景色,好似去旅行咁
岩岩出係PS4冇耐開始玩,玩到上年先完主線同兩個DLC
我Fallout 4到而家都未爆
屌佢老母,次次啲鬼一出現就砰一聲勁撚大聲
搞撚到我25歲仔玩隻game都差啲瀨尿
係因為太正唔捨得爆定其他原因我無玩過fallout
人生第一隻pc game就係witcher 3
之後咁多年玩多幾十隻game
都無一隻超越到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞