玩咗witcher 3差不多兩年,仲未爆

327 回覆
159 Like 29 Dislike
呢個真係最大缺點,物品欄果啲介面又係load到仆街,攪到玩得唔太舒暢
ps5有無改善?
係咪得switch先有
Ps5好好多
開頭由唔同時間同角色切入咁拍係有D亂
但堅持到第五集就會清晰返
最正係佢暗暗滲咗啲女性empowerment元素
會講下父權壓迫
講下女力
仲記得有次係講consent
Geralt話only yes means yes
啱晒我呢啲死左膠女權閪
zelda打爆之後得返witcher可以玩
打左成星期先得10lv係咪正常?而家先去到第二個地圖,主線完全放晒一二邊,有時行行下見到20lv怪想挑機但次次都係比人一野KO,隻GAME係咪唔鼓勵人越級挑戰
呢隻game 越級係好難打得贏
通常都係後期先再打再後期啲既怪
前面咩技咩裝都冇就冇得打
同埋呢隻game 做支線同打怪係唔會升lv
要做主線先會升
冇得話清哂支線先推主線
要做主線做到某個位先返來睇支線既故事
有冇話點放技能點比較好?D法印好似流流地,等放火個個叫扣得下血,其他未完全掌握到點玩
係咪應該谷劍術比較好?
法印最廢
我果陣用法印打爆最高難度簡直係誤入歧途
全升劍術就得
你唔介意搵素材可以做鍊金大師
啪完藥水變超人
要成1000蚊先可以洗一次技能點,巧能貴
今年終於一口氣打曬

絕對值得
triss dlc件衫正到呢
Ps4玩到ps4pro
Pro玩到steam
都未爆
行下街打下怪又一日
癮頭屌爆全部
五年前買,未爆
玩緊第四次
頭3次都係玩第二個難度 因為次次隔1,2年又唔記得個劇情 以加第四次玩二周目最難嗰個難度
其實啲守衞係咪點都一定高lv過玩家,有無人可以輕鬆ko佢地
我玩過3,nv之後玩唔返4.
今日心血來潮玩返隻game,之前玩覺得悶棄咗,但今日玩又覺得okay好玩,係唔鍾意個戰鬥系統同無fallout咁多對話選項.
你唔裝mods根本只得學派裝同兩把最勁劍可以用,一大堆橙裝浪費晒。
無咩意思,我1lv個陣佢地10幾,我20幾個陣佢地30幾,點都係多你10+ lv,打完仲要無裝跌,一次至少要打3隻,唔小心係城入邊得罪人就食晒屎,走都走唔切
睇佢地唔順超,想打柒佢地
我都打左幾次,打到劍都爛,咩撚都無,真係on99
Ps5版幾時出
早排喺ps5玩兼容版鎖30頂唔順
之前好似話今年出
都差唔多年尾都冇乜聲氣咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞