玩咗witcher 3差不多兩年,仲未爆

327 回覆
159 Like 29 Dislike
之前聽人講幾神幾神買左,
結果呢啲半開放世界arpg完全唔啱自己胃口。
只係試過裝smooth啲戰鬥mod咋 已經覺得爽快好多
有啲可以玩魔法 我就冇試啦 真係改咗成個combat
乜原來電腦可以裝mod係用嚟踩console?
啱啱 買左PS版, 玩左個零鐘only, 有咩要留意
好似好多人都鐘意玩昆特
其實官方有出隻昆特game
玩法多元少少 但核心玩法都係比數字大少
卡gane黎講算比較簡單易上手
美術風格一樣咁出色
同埋有d卡會有彩蛋無入面
幾鍾意儲卡 搵人玩牌
記得開始玩果陣係澳洲
同個fd入餐廳食野就會問佢要不要先來場昆特
好有feel
我無記錯第一次打係用獅鷲,連放伊格尼燒死佢,第二次用狼,都係伊格尼
隻驚既開始就係小說最尾傑佬同yan死左之後續寫落去
應該係之後返去殺佢
有,最後簡暗影長佬爆機後有支線係orianna
同真人玩好玩好多

歡迎免費下載同加入:
[iOS/AN/PC] Gwent 昆特牌 (16) 快來打牌
https://lih.kg/2669684
狼人必死既
放狼人會變狼殺妻妹再求獵人𧶽死
switch 會唔會畫質接受唔到?
知唔知幾時有ps5 版?
Mass Effect三部曲係神作來的,可以試下
AllowFT
addmoney
winGwint
switch版本同電腦都可以set質素。
原本係lag既但熄晒d防狗牙景係正常番。
順既好豐富d畫面
但入面故事內容同音效冇變過。
隨時都玩到仲可以打下寶其實唔錯。

本身有switch可以試下打下牌都好
ps4版 load到天光都未load完唔知點解好慢。
討論區都大把人屌
果白果園真係好細第一次玩比個教堂隻鬼嚇親。
但氣氛好好
要拎番張良好市民證先可以周圍走
第一次玩佢地走左。第二次明明識玩啦。
最後上左棵樹到吊死左

又唔知邊到揀錯。番唔頭

但之後見到d支線話仲有同男爵聯絡笑左。

見鬼呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞