玩咗witcher 3差不多兩年,仲未爆

327 回覆
159 Like 29 Dislike
好悶 game嘅氣氛好死 rdr2神作好多 而家打到搵女巫就無乜點玩
綠帽閪 vs 臭西
係啊,匙羹隻怪,唔殺佢就會變煮飯阿婆
血與酒比左個好結局白狼
好心重製1 2啦
走去搞隻2077搞到成間廠收皮
+1 exactly
慢慢解哂啲支線同問題先再去下一個場區
我都好耐冇玩, 之前停咗手有驚pick up 唔返
狼派法印流
爆完可以多週目 其實幾正
百果園個段係難頂 打左獅鷲獸就開始黎料
我買左隻game 4年 一開始打完井入面隻惡靈棄左
之後今年年頭直落爆機加爆晒dlc
石之心好撚正 好貼題
不了 中世紀game assassin 我都好唔鍾意
之前在電腦玩爆機但無買DLC. 跟住上年見ps4版特價又包DLC所以從頭再玩。其實故事上真係唔錯,唯一缺點可能係side quests同故事無太大關係。我自己最鍾意都係血與酒dlc, 因為感覺主角終於可以歎下世界
佢老尾20年裝齊晒mod勁爽爆機

早幾個月想重玩個陣堆 mod入唔到game 明明隻game都冇再更新過dklm
之前玩玩下停咗
等ps5版先再玩返
咁你玩bloodborne 咪瀨好多次屎
其實game 個故事係書既後面,只係cdpr 鳩吹
但係第一集開場就有講ciri 同成為butcher 既故事。因為第一集係講Geralt 搵到另一個有上古之血既細路,所以先講。

第二集就講打仗,但去到最後女巫會議果陣都有提過佢地想Geralt 交ciri 出來比佢地訓練做女巫,解放上古之血既真正魔法潛能,而唔係去玩劍雜耍
好似好多人都經歷過第一次玩 > 棄game > 重玩 > 完全沉迷咗
利申 我都係
未玩過1,2
直接玩3得唔得
冇玩過一、二會唔會有影響
減價個陣買左
同個女個教練打完加騎左陣馬就棄左
為咗攞煎藥,走去接任狩獵,有少少似mon hunt。呢個元素都好正。
呢個真加埋昆恩法印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞