不規則分享|化妝品 + 護膚 45

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
乾呀
有有人打過pico 或者射頻微針治凹凸洞?
我都想知
我見有個直髮夾post 個個都推薦買ghd
Glampalm唔知係唔係真係咁好 但見好多YouTuber講 有啲又有promote code 好似收咗錢去sell咁
雖然我已經comment過幾次唔好買ghd
但真心唔想再有絲打中伏
佢溫度得一個 熱到仆街夾到你啲頭髮勁乾零光澤 髮質變到好差
我用完啲人問我點解個頭有陣燶味
染左髮or漂左髮更加唔洗諗 幾日就甩色
之前都見過有髮型師話唔好買ghd

但無可否認佢long lasting 如果只係為咗keep得耐 咁ghd 係唔錯既選擇既
多謝絲打意思
咁同一個產品 glampalm直髮夾會唔會好啲呢
***多謝絲打意見
絲打有冇推薦邊款好用?
我都諗緊買ghd定glampalm好
之前漂髮染藍色紫色用ghd直髮夾隻色都keep得幾好
用左四年都未試過有燶味
請問可唔可以share多次
Not judging 但絲打你會唔會係頭髮濕濕地/有product 去夾?
我用左ghd好多年 係有陣未吹乾哂個頭就夾先會出煙
新買咗ghd一個月左右 一直都係乾髮先夾 不過夾2-3秒都會出煙架 所以我夾嗰陣都唔會停留太耐
以前睇過啲夾頭髮教學(?)類似話唔好停留得太耐 一次夾得唔夠就補夾 唔好一黎就大力夾
我都係咁諗 純粹回應返 我試過乾髮出煙 唔知係咪關髮質事
不過我依家有就住黎夾 so far效果都幾好 但用咗一個月 講唔出髮質有冇變差到
我用左三四年都無事不過呢啲都人夾人 可能我地好彩
用咗兩年又冇你所講嘅問題喎
每日夾都仲有光澤
但我有用保護頭髮嘅嘢先夾
我髮型師都用ghd
坦白講,用得直髮夾都會傷頭髮
自己有護髮就得
最緊要係long lasting
佢唔long lasting 用嚟把撚咩
至於甩色,其實你任何熱力都會令你甩色,包括吹頭
所以夾得就預咗,一係你本身就漂深一度再等佢甩
新手想問下 混油肌 想問下透薄啲自然啲既粉底
完全無上妝concept 係咪會買氣墊會易啲上手?
宜家諗緊GA紅氣墊 想問下有無其他推介
之前用緊日本牌子直髮夾 最近轉用GHD
啲前陰終於可以long lasting
即使大風吹都仲可以keep到個形係到
不過佢溫度真係幾熱下
請問有冇人知sephora可唔可以填順豐站或順豐櫃地址?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞