不規則分享|化妝品 + 護膚 45

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
我明呀!!!
我通常係飲一啖水(整濕個口),含住啖水,放粒丸落口,跟著勁灌水咁吞
我仲有食另一隻增強免疫力嘅丸,臭到反胃
唔知你係咪neocell 個隻?
如果係 我平時三粒加其他supplement 一次過塞哂落口直接飲水吞都得
墨魚絲應該同你一樣,我買左california gold 果隻,睇評論個size 好似都同neocell 差唔多
好驚會哽死 我試過咬碎d 先灌水吞,結果痴哂係d 牙度
我個隻骨膠原丸係neocell呀,超大粒,我要續粒食
次次食維他命丸都飲好多水

想問有無絲打用過
想知+1
前排諗住買 今日見到改貴左少少
見到你留言去搵一搵deepn 3.0拉皮機
好似都幾好咁仲平咁多
絲打你決定左買邊部未?
買左deepn 3.0 開心使用中
我每日用10分鐘左右 真係有feel到firm左
但無啲kol講到一推就firm咁誇張
如果想平平地入手一部 呢個諗得過
又有ems又有普通按摩導入
平時坐office 夏天混合肌 t zone出油 怕痴立立
唔多野遮 應該揀邊款好?有無絲打救下

我見有deepn 4.0 ,功能係咪一樣?
Thanks 絲你夏天都係乾肌?
我唔知係乾到出油定真係油 唔識分
冇乾到出油呢回事
唔清楚啊 我買左3之後就無留意啦
絲打 我想問下佢痛既程度係同出面打差唔多嗎?
因為黎緊去外國 應該最少年幾2年冇得打所以想買個自己打住先
你預真係有喺出去打嗰種感覺
不過都有1-5度可以較
我依家用緊1度打bikini,少少痛
同出去打激光彈橡筋嗰種痛痛地差唔多
咁都可以接受
絲打有用佢黎打面毛嗎?我未試過打面 想試吓
我都有呢部
覺得痛既程度同出面脫差唔多
5度脫上唇 只係暖暖地+好輕微既痛
當然初用要由1~2度試起

利申:唔怕痛,5度脫underarm
暫時覺得underarm呢啲毛粗既部位有效過毛幼既部位
想問吓絲打們有無保濕gel mask推介
我係敏感肌
Femmue 山茶花 可以鎮靜
敷完真係冇咁紅
你平時會唔會厚敷㗎?睇佢網站個介紹都幾吸引
又唔算勁厚 適中都夠用 因為都幾貴 太厚好快用曬
平時我喺韓國官網買會平啲
我用呢支狂爆暗粒
放咗啦 都係蜜糖論 (唔試唔知好無用
唔明依到乜鳩都負皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞