不規則分享|化妝品 + 護膚 45

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
有冇美白精華推介
雪花秀人蓼眼霜幾好
$1200
請問有冇人用過darphin粉紅色嗰支皇牌?啱啱吱咗喺手覺得好臭 係咪正常㗎我喺官網買
粉紅水?
我覺得浸花味好舒服喎
有無乾肌適合嘅粉底或者cushion推介?
春夏用,預算300內
有冇產品介紹去暗瘡印 唔算深色 淺啡色
去極要去唔到
同求
Fresh有咩野好用?黃糖係咪ok?
黃糖垃圾唔覺得有去到角質
搽防曬好易出擦膠碎 已經等到啲face cream吸收 塊臉唔笠先搽 打圈咁搽
額頭效果最好 無擦膠碎 但越落去到cheek開始有啲area有碎 去到嘴邊同下巴簡直一路搽一路出碎 用左兩隻brand都係咁 Eucerin同Elta MD
好多ig blogger盲撐嘅ig shop出左事!大力推!

[有圖] [偽黃IG黑店] 條八婆無懼疫情照當香港人水魚咁劏
https://lih.kg/2917398
想請教下各位絲打
油性肌 一路化妝都用estee lxxder base+蜜粉定妝
但依家日日戴口罩唔想搞咁多野
大家有冇BB cream 推介?
有冇人買左medicube age-r美容儀可以分享下用後感
知唔知邊度有得買foreo洗面機叉電線 想叉電嘅時候搵唔番
我都想知
之前carousell 見過 大約$50
不過一定唔係原廠
想問下大家平時用開咩開架面膜
想搵返啲保濕 / 美白/ 抗紋
我乾肌T字位會出油, 做好保濕用laneige綠色cushion唔會點甩妝, 又夠coverage, 係D賣韓國野既水貸鋪買好似唔洗$200
我都想知 近排佢啲廣告好多
心郁郁想買 諗緊買佢定deepn 3.0拉皮機
平好多
我覺得mediheal 保濕幾好
屈臣氏萬寧都有得買
想問gmarket 護膚品係咪全部都正貨唔會有假嘢
利申:第一次用唔識,唔該晒大家~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞