不規則分享|化妝品 + 護膚 45

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
有無人前幾日情人節做折係嘉丹買左金盞花凍膜?想收一支
內服維他命係咪真係有效定得少少幫助
想問下有冇人用過good molecules同modest嘅產品呀 覺得好唔好用?
有無邊隻定妝product係好用?用緊make up for ever白色隻定妝spray 都係甩好多落口罩
男人 本身眉好黑&濃 但其中一邊眉頭比較疏 想問有冇平靚正眉粉推薦
手肘/膝頭都好黑 可以點解決
用佢黑色個隻夏天都唔識甩,第一次見到自己個口罩冇癡到粉底
有冇絲打有用開foreo洗面機 如果mini2同fofo你地會點揀邊隻效果好啲 定係分別唔大thanks!
有冇人用過retinol?有咩特別推薦邊個牌子?
用左inkeylist 幾個禮拜 冇咩感覺
想問絲打們 暗瘡紅印應該點處理
用咩product有效
用過synergie 覺得有提亮膚色
我覺得用KP碎粉定妝都幾好 啲粉夠幼 薄薄一層就頂到大半日 so far唔會點甩落口罩
用左 the ordinary 2%幾年,感覺皮膚穩定左,無左佢唔得
用下磨砂,keep住一星期磨兩三次會有改善,我以前都係手肘膝頭好黑好鞋。
睇咗幾隻遮瑕 主要想遮黑眼圈 有D興趣入手kp 有冇人試過?
good molecules 要試discoloration correcting serum
做到均勻膚色同淡印 (已經回購左唔知第三定第四次)
KP我用咗好耐 唔算貴 佢係橙黃兩隻色 上完都自然
遮到晒個黑眼圈 同埋唔會食落啲眼紋度
有冇人用過skinceutials 的護膚品?好唔好用?
L’Oréal group
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞