【淆底求救】朋友去左吉爾吉斯 whatsapp上線之後冇睇訊息 冇上線24小時

1001 回覆
24 Like 536 Dislike
若然我冇估錯,樓豬應該係低能既
懶小心懶醒又要求救又要收收埋埋又要畀clues 人地估到你收埋
問你人地屋企人點答你又淨係話未覆
即係人地屋企人未覆你
定人地屋企人話條女未覆呀
On99 以為我地知你講緊咩?
講清楚啲得唔得?
你九成九都係嗰啲自我中心既人
以為自己諗咩就係咩
自己諗咩唔使講就以為其他人知道咩事
依家最緊要冷靜D,一心急個人就會越嚟越亂。

樓豬不如俾多少少資料啦,其實大部分人都想幫你,但係你講D唔講D,劑牙膏咁撚樣真係搞到我地眼火爆。大家嚟幫你,你就阿吱阿咗

你要知道連登雖然好多小學雞,但係有更多好心人
係連登尋人,俾班小學雞起底就預咗架啦,你要自己諗吓值唔值得take呢個risk
懶小心懶醒又要求救又要收收埋埋又要畀clues 人地估到你收埋
即係人地屋企人未覆你
講清楚啲得唔得?
以為自己諗咩就係咩

中point.

兵定男朋友都唔知
小學雞今朝返完學 咁夜應該訓哂
即係人地屋企人未覆你
講清楚啲得唔得?
以為自己諗咩就係咩

中point.

兵定男朋友都唔知

如果唔係兵
點會開po話係朋友
唔通講係女朋友又會自爆
即係人地屋企人未覆你
講清楚啲得唔得?
以為自己諗咩就係咩

中point.

兵定男朋友都唔知

其實係條女老豆
你女朋友同你kiss未?

未既,人地當係朋友渣。
kiss左,就可能係親密關係。

kiss都未kiss,我建議你唔洗咁緊張。

上面段我打俾大家睇,
大家唔洗答我,切勿對號入座。

唔對 驚自爆
即係人地屋企人未覆你
講清楚啲得唔得?
以為自己諗咩就係咩

中point.

我仲要特登問佢3次佢都淨係答未覆,真心有d燥
即係人地屋企人未覆你
講清楚啲得唔得?
以為自己諗咩就係咩

中point.

講多幾粒字會自爆
btw有無巴打知個個地方多d野
即係人地屋企人未覆你
講清楚啲得唔得?
以為自己諗咩就係咩

中point.

講多幾粒字會自爆

開po都寫朋友
內文追問先認係女友
有d野
突破下盲腸先。
大家請善用起底功能。

突破下盲腸先。
大家請善用起底功能。

樓主又撚連登仔
即係人地屋企人未覆你
講清楚啲得唔得?
以為自己諗咩就係咩

中point.

講多幾粒字會自爆

開po都寫朋友
內文追問先認係女友
有d野

請問如何知道自己在別人心中的地位?
請以下詞語 描述。
朋友
女朋友
X友

唔答 驚自爆
講啲唔講啲所以咪哂哂啲時間要其他巴打問你資料
睇個款九成只係兵
但因為放左d whatsapp對話出黎根本唔係普通朋友的對話
但又唔想被人踢爆係兵仔就吹話係男友
之後就驚被識的人見到,被人笑佢自稱人地男友
咪咁撚樣囉
收皮啦樓主,topic寫朋友,人地問多兩問你先講女朋友,肯撚定你只係兵,溝梗女。仲有呀,人地唔覆你實係識到新團友唔得閒啦 等你仲柒下柒下咁上黎求救,又串串貢咁,抵你做兵
睇個款九成只係兵
但因為放左d whatsapp對話出黎根本唔係普通朋友的對話
但又唔想被人踢爆係兵仔就吹話係男友
之後就驚被識的人見到,被人笑佢自稱人地男友
咪咁撚樣囉

希望係咁 有得笑下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞