【淆底求救】朋友去左吉爾吉斯 whatsapp上線之後冇睇訊息 冇上線24小時

1001 回覆
24 Like 536 Dislike
連朋友都唔撚係
on99
踢一腳郁一下
你自己都識講擔心
自己比料又比唔詳盡
想人點幫你?
又要連登仔幫你尋人
又驚人起你底
屌你去yahoo知識度問啦
幫你唔到
你話有大人有細路,係咪你女朋友家人一齊去?

唔是家人 唔爆咁多

睇個款九成只係兵
但因為放左d whatsapp對話出黎根本唔係普通朋友的對話
但又唔想被人踢爆係兵仔就吹話係男友
之後就驚被識的人見到,被人笑佢自稱人地男友
咪咁撚樣囉

樓主只係一隻兵
條女就醒啦
趁去外地同樓主斷聯絡
買定帛金
樓豬話淆底求救
巴打想幫手問多一兩句又話驚自爆同自己搞掂
樓豬同女仔係ig sc 開po叫春投訴有咩分別
你話有大人有細路,係咪你女朋友家人一齊去?

唔是家人 唔爆咁多

樓豬真心要求救既會唔會仲係打"唔是"咁輕挑,係緊張擔心既點會咁回
樓主真係on99
佢係耶絲 驚仇耶騎劫 先唔講

宣教咪宣教囉,有心幫就幫嫁啦

話你知啦 有心搞事 話知你係耶教定佛教

但正經po搞事 自然會有人屌7班人啦

又要驚 又要串 又要被害妄想症 你收撚皮啦

我屌下佢純粹想佢放開啲等大家可以幫佢
點知我望住佢覆啲comment 都唔知做乜撚
再屌大力啲 之後好似我錯撚左 我搞事咁

你個名
要人幫又要驚起底
你真心開po想有人幫手,啲巴絲得鬼閒起你底咩
問乜都話驚起底又要講啲唔講啲。真係等推爆post啦
你乜鳩都唔答就咪撚開post啦
問你有無睇佢地屋企人有無update都唔撚答 咁你關post做乜撚野?
我答你 你女神衣幾日同緊同團個男仔扑野姐 唔覆你有幾閒
我係女人都厭樓主依種男人煩
你朋友同佢d朋友去,佢d朋友你唔識?

搵唔到同團既人問?

唔識佢d團友

你溝緊呢條女?
Up 張最近sd比你嘅景點上嚟

冇send過景點相比我 自拍就有 佢全部擺上snapchat 但24小時已過 乜柒都睇唔到

佢今次trip唔是觀光為主

某賭場活動?
Up 張最近sd比你嘅景點上嚟

冇send過景點相比我 自拍就有 佢全部擺上snapchat 但24小時已過 乜柒都睇唔到

佢今次trip唔是觀光為主

某賭場活動?

如果係 我石能知
應該係女人同吉爾吉斯人震緊
咪阻人扑嘢啦
屌你咩 去撚左個幾星期得自拍,一張團友嘅相都無,食野都有相掛,仲話係人男朋友,你都係準備戴帽啦

景點個d我snapchat睇過就算 只save佢自拍有何問題

兵仔機會高,
男友要相,要上snpachat save既咩???
有女友既人會明我講咩。

果張對話圖 樓主問野方式都幾古怪
我就唔會咁同女朋友講野既
不過留名睇真相
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞