【淆底求救】朋友去左吉爾吉斯 whatsapp上線之後冇睇訊息 冇上線24小時

1001 回覆
24 Like 536 Dislike
屌,九成係學校一帶一露d濕鳩trip 啦

樓主?

想幫你都唔得啦屌
我識人都join 左 有機會同樓主條女同一團/同一個組織

唔答 驚自爆
義工
一係教會一係學校團體
有冇commom fd 的fb個d
咁易搵好多

教會仲易搵到啦

呢方面我自己可以做到 唔需要再追問佢跟咩團體

邊個字眼係追問佢團體?

利申:中文U,求賜教。

我會搵佢既團體 所以唔使再問 可能我語調差 sorry
唔答 驚自爆
義工
一係教會一係學校團體
咁易搵好多

教會仲易搵到啦

邊個字眼係追問佢團體?

睇得明 你就同樓豬同一個世界 明佢點解話自己無串77啦
訓啦各位 5/6仲未番黎,樓主再開post啦
義工
一係教會一係學校團體
咁易搵好多

教會仲易搵到啦

邊個字眼係追問佢團體?

佢意思係你估都唔好再估

可能邪教去拉人入教 神秘到咁
佢係耶絲 驚仇耶騎劫 先唔講
咁佢屋企人有無update 呀,係咪都無覆佢地呀?

未覆

又要人幫又要驚
唔答 驚騎劫
原來係耶絲團體做義工,體驗生活
係我驚青得濟 對唔住
屌你咩 去撚左個幾星期得自拍,一張團友嘅相都無,食野都有相掛,仲話係人男朋友,你都係準備戴帽啦

景點個d我snapchat睇過就算 只save佢自拍有何問題

Ok ig呢?你女朋友一定無ig

上面話我驚比人起底個條友 樓上呢個起底狗答左你點解我唔爆咁多 連登冇你諗咁高質 有好多貪得意既小學雞

咁你咪撚上黎問啦
又要驚又要問
乜都唔講當我地生神仙咩

未覆

你係指人地爸爸媽媽未覆你,定係個女都未覆佢地呀?
等比人帽啦樓主 咁撚串

此post已完

我屌多你兩錢肉緊添呀
收皮啦 你條女 (你女神) 關我地撚事 ?
幫你係比面你
串過馬撚原來係要人幫既表現

我邊有串人?

係你既世界 緊係無啦

你同我地個世界都唔同既 番火星啦

其實方法我講左
我地無資料就乜柒都做唔到
你夠膽屌人老母 之後話無問題 你贏
你諗下啲人屌你咩 之後望下自己啲死人態度先

報警 領事館會係你最後方法
唔問 驚冇人答

宣教咪宣教囉,有心幫就幫嫁啦
但求求大家好再覆 再落去只會越來越多人屌鳩我 我都好攰啦 所以多謝咁多位巴打 我暫時未覆到住
真心 我係你我真係要還神
你一句肴底求救 幾廿個會然出黎問出黎幫你
你就驚俾人起底咩都唔講咩都要人chok
我地欠你架? 我地幫你老馮架?
真心你睇番我一開始都想幫你
你宜家真係搞到我燥
點幫啊大佬?

你話你冇串人 你係冇串人啊 問題你串啊嘛

真心 為左驚俾人起底而犧牲幫自己女友嘅利益
我係你女友多得你唔少

枉我一開始咁肉緊問你咁多嘢幫你去擔心你個女朋友
原來我地成班on9
晒氣啦
又劑牙膏
耶絲同呢單野又有咩關係先
驚到咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞