【淆底求救】朋友去左吉爾吉斯 whatsapp上線之後冇睇訊息 冇上線24小時

1001 回覆
24 Like 536 Dislike
肯定係兵啦
求人幫都咁撚串
同你拍拖慘過做狗
傻撚一名
我過一陣online 佢last seen update左 但都冇藍剔 我都係以為佢存心玩野 再問咩事 我同樣off左等佢覆
我過一陣online 佢last seen update左 但都冇藍剔 我都係以為佢存心玩野 再問咩事 我同樣off左等佢覆

我過一陣online 佢last seen update左 但都冇藍剔 我都係以為佢存心玩野 再問咩事 我同樣off左等佢覆我過一陣online 佢last seen update左 但都冇藍剔 我都係以為佢存心玩野 再問咩事 我同樣off左等佢覆我過一陣online 佢last seen update左 但都冇藍剔 我都係以為佢存心玩野 再問咩事 我同樣off左等佢覆我過一陣online 佢last seen update左 但都冇藍剔 我都係以為佢存心玩野 再問咩事 我同樣off左等佢覆
我過一陣online 佢last seen update左 但都冇藍剔 我都係以為佢存心玩野 再問咩事 我同樣off左等佢覆我過一陣online 佢last seen update左 但都冇藍剔 我都係以為佢存心玩野 再問咩事 我同樣off左等佢覆我過一陣online 佢last seen update左 但都冇藍剔 我都係以為佢存心玩野 再問咩事 我同樣off左等佢覆
樓主好耐冇上水 有冇人擔心佢出左事
睇返原來樓主係dse 雞仲想讀中文第時做老師
樓豬我跪求你第時真係唔好出嚟教書
我對下一代小朋友嘅前景真係好撚擔心

同埋既然你自稱「語調差」
更加記住唔好讀中文
講野都1999 仲話讀中文???

btw 一帶一路團就一帶一路啦
咩義工團

我都想問乜野叫語調差
語氣同語調都唔撚同
樓主你打緊文字點樣聽得出語調啊大佬
講野又1999 無主語
推到佢仆街

好明顯block 左你 搵第二個電話send 句野去睇下係咪雙剔
樓主15:17都唔覆
15:31
簫雞 你潛撚左水呀
你呢種人真係好恐怖 冇覆你一陣就即刻態度上身質問點解唔覆你 去到咁Q遠想休息下唔得?一定要下下同你報告?我諗個女仔嘅屋企人都冇你咁大支嘢
同你拍拖慘過做狗

exact7ly
Push
其實你講左係義工咪得
人地提你可以搵佢地團友
你又諗到人地想知咩團體 起你底
你有乜起底價值先?
你係咪有被害妄想症

唔該你睇下人地出面d post講幾多野 係咪佢地全部比人起哂底?

佢真係好撚被害妄想 痴撚線
又驚被起底
又驚仇耶騎劫
會唔會太自我中心啊
以為做咩都有人會搞鳩佢咁
on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞