【淆底求救】朋友去左吉爾吉斯 whatsapp上線之後冇睇訊息 冇上線24小時

1001 回覆
24 Like 536 Dislike
戇鳩
唔覆你咪唔覆你 , 朋友詐, 你估你係人地邊撚個呀
屌你咩 去撚左個幾星期得自拍,一張團友嘅相都無,食野都有相掛,仲話係人男朋友,你都係準備戴帽啦

景點個d我snapchat睇過就算 只save佢自拍有何問題

兵仔機會高,
男友要相,要上snpachat save既咩???
有女友既人會明我講咩。

果張對話圖 樓主問野方式都幾古怪
我就唔會咁同女朋友講野既
不過留名睇真相

未必既我覺得係網路問題
結論

樓豬係兵會高達9成9
大家小心
跟車太貼 易生意外
條女厭你煩咋?
結論

樓豬係兵會高達9成9
大家小心
跟車太貼 易生意外

D對話似係想扮霸道男友 見無覆一日淆抵變返兵
結論

樓豬係兵會高達9成9
大家小心
跟車太貼 易生意外

D對話似係想扮霸道男友 見無覆一日淆抵變返兵

正路條女唔覆一日屌到反艇啦
依啲post十居其九都係一廂情願
幫推
毒撚兵仔ff係娘娘男朋友
樓主低能仔 既然先入為主連登係咁危險 又仇耶起底你上黎開Post托咩
早前有痴線佬話女友失蹤
真係失蹤 因為女友要避佢

似乎中左

好耐啦波唔係咩?

係咪個男既好似薯蛋頭,個女既就中二病扮有解離症果單 

我仲記得條友叫退聯大將軍
同第條仔爽緊邊得閒理你
如果係女朋友點解一開始唔講?
仲要啲相唔係直接send畀你 淨係放snapchat
點諗都唔合理

其實有好多巴打係真心想幫你
但你乜資料都唔提供 想人點幫
問多兩句又話自己會識做唔好追問
樓主反省下自己求人嘅態度啦

希望樓主朋友 / 女朋友會無事
其實佢仲有update online嗰幾個鐘點解唔直接whatsapp call
屌你老母
樓主正一垃圾黎
留低負皮,然後走人
樓主如果唔係假膠撚連登仔就一定係做高官既材料
屌你咩 去撚左個幾星期得自拍,一張團友嘅相都無,食野都有相掛,仲話係人男朋友,你都係準備戴帽啦

景點個d我snapchat睇過就算 只save佢自拍有何問題

兵仔機會高,
有女友既人會明我講咩。

不過留名睇真相

未必既我覺得係網路問題

似兵

每日同第條仔一齊開Whatsapp 笑柒條廢柴兵仔
比我都覺得煩,抵佢唔應機

兵仔機會高,
有女友既人會明我講咩。

不過留名睇真相

你個名啱樓豬
有冇人同我一樣睇題目已經感覺到兵同女神既問題
如果係男朋友既 根本冇咩可能開依個post 唔見左電話都會搵身邊既人拎電話聯絡
人地去左旅行義工 遲一兩日覆好正常姐
如果你係兵仔既 我勸你唔好搞咁多野喇
你既行動同whatsapp對話完全唔似得一個身為男朋友既地位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞