【淆底求救】朋友去左吉爾吉斯 whatsapp上線之後冇睇訊息 冇上線24小時

1001 回覆
24 Like 536 Dislike
義工
一係教會一係學校團體
有冇commom fd 的fb個d
咁易搵好多

教會仲易搵到啦

呢方面我自己可以做到 唔需要再追問佢跟咩團體

咁你唔揾個團體問 ? 上黎開post ?
你痴架 ?
忍撚到你以家都算係比面你
呢頭又要緊張又想大家一齊諗方法
呢頭又串過馬撚咁乜都唔想人地知
起底又有咩可怕 ? 你做左虧心事怕人爆你大鑊咩 ?
原本好擔心佢一個女仔係咪有乜意外
但睇住樓主又要人幫又乜都唔講得
仲要唧牙膏又要人chok先講多少少資料
提佢可以搵返搞義工嘅團體/教會,又話自己會做
咁你上嚟開post做乜
係咪想開post叫我哋飛過去幫你搵女朋友
有無聯絡過佢屋企人?佢地知唔知?
你咁撚戇鳩 比著我都唔撚柒想覆你啦傻鳩

此post已完

樓豬識做 唔洗你話佢知
佢神秘到好似邪教非法野咁
義工姐大佬
新手留名學野
既然乜7你都識做 你上黎問乜撚

此post已完

我屌多你兩錢肉緊添呀
收皮啦 你條女 (你女神) 關我地撚事 ?
幫你係比面你
串過馬撚原來係要人幫既表現

此post已完

此post已完

我屌多你兩錢肉緊添呀
幫你係比面你

我邊有串人?

樓豬識做 唔洗你話佢知

樓主做野唔使你教
老實講,我係你我會緊張女朋友多過驚起底
你提我搵團體 我收到之後會做有咩問題?我邊到串?
開頭都係想幫你先認真問你,點知你又講d唔講d,你有太多野隱瞞,最後一個問題,你女朋友幾號機番香港?

此post已完

我屌多你兩錢肉緊添呀
幫你係比面你

我邊有串人?

係你既世界 緊係無啦

你同我地個世界都唔同既 番火星啦
開頭都係想幫你先認真問你,點知你又講d唔講d,你有太多野隱瞞,最後一個問題,你女朋友幾號機番香港?

5/6

屋企人搵左未呀

屋企人搵左未呀

多謝提醒 有

樓豬識做 唔洗你話佢知

好明顯兵黎啦
搵佢屋企人同個團體就得啦
搵左真係失蹤咪報警報領事館
簡簡單單仲要問 問完又要屌人

屋企人搵左未呀

多謝提醒 有

咁佢地有無咩資訊?係咪都係無覆佢地?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞