【淆底求救】朋友去左吉爾吉斯 whatsapp上線之後冇睇訊息 冇上線24小時

1001 回覆
24 Like 536 Dislike
Up 張最近sd比你嘅景點上嚟

冇send過景點相比我 自拍就有 佢全部擺上snapchat 但24小時已過 乜柒都睇唔到

佢今次trip唔是觀光為主

咁係咩
你要人幫 又唔肯講曬 唔講多d info 好難幫你wor ching
你同佢最近關係點樣先
可唔可以100%排除佢有心回避你
唔係八掛
呢樣野好重要

可以100%排除 佢性格唔會玩呢家野 我搵答佢佢一定覆
去吉爾吉斯唔係觀光?
你話有大人有細路,係咪你女朋友家人一齊去?

唔是家人 唔爆咁多
如果我俾人偷電話
知道我自己唔見會令你擔心
我一定會搵其他人電話聯繫你
叫你唔好擔心我
(除非我唔記得你電話num 即使唔記得我都可以fb msg你)

如果佢係你女朋友而唔會冇交代 其實會咁做

我陪你一齊擔心啦 冇嘢做到 唉
如果我俾人偷電話
知道我自己唔見會令你擔心
我一定會搵其他人電話聯繫你
叫你唔好擔心我
(除非我唔記得你電話num 即使唔記得我都可以fb msg你)

如果佢係你女朋友而唔會冇交代 其實會咁做

我陪你一齊擔心啦 冇嘢做到 唉

感激不盡
屌你咩 去撚左個幾星期得自拍,一張團友嘅相都無,食野都有相掛,仲話係人男朋友,你都係準備戴帽啦
咁究竟唔觀光可以係咩 你都冇答
好古惑wor ching

或者做野,唔通探親

唔是家人 唔爆咁多

有咩唔爆得
起你女友底咩唔通
係咪義工定義教
係咪搵個機構聯絡下
咁擔心咪去搵辦法摷其他團友既contact囉
你又知人地有大有細 大約知道邊個平台搵到佢地啦下話
上黎問又講d唔講d咁

唔是家人 唔爆咁多

有咩唔爆得
起你女友底咩唔通
係咪義工定義教
係咪搵個機構聯絡下

成日以為人地想起佢底 做乜鳩

或者做野,唔通探親

都有可能係
但樓主真係成日答d唔答d講d唔講d咁

或者做野,唔通探親

義工之類既野

義工之類既野

或者做野,唔通探親

都有可能係
但樓主真係成日答d唔答d講d唔講d咁

上面又話唔係同屋企人去
屌你咩 去撚左個幾星期得自拍,一張團友嘅相都無,食野都有相掛,仲話係人男朋友,你都係準備戴帽啦

景點個d我snapchat睇過就算 只save佢自拍有何問題
連囝成日都想趁機起人地底 好撚狗同好有機心
樓主講呢個係旅程第2站吉爾吉斯
姐係有其他站其他國家會去
行程咁密都唔似義工探親
係咪做生意
講到尾有冇一個有機會關呢次行程事的common fd?
準備等佢返黎叫你中出佢
樓主講呢個係旅程第2站吉爾吉斯
姐係有其他站其他國家會去
行程咁密都唔似義工探親
係咪做生意
講到尾有冇一個有機會關呢次行程事的common fd?

冇第三站 做義工之類既野

景點個d我snapchat睇過就算 只save佢自拍有何問題

Ok ig呢?你女朋友一定無ig
對各位感激不盡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞