【淆底求救】朋友去左吉爾吉斯 whatsapp上線之後冇睇訊息 冇上線24小時

1001 回覆
24 Like 536 Dislike
屌驚條春
講d唔講d 唔知想點
去做乜又唔講 同邊個去又唔知
想我地點姐
義工
一係教會一係學校團體
有冇commom fd 的fb個d
咁易搵好多
樓主講呢個係旅程第2站吉爾吉斯
姐係有其他站其他國家會去
行程咁密都唔似義工探親
係咪做生意
講到尾有冇一個有機會關呢次行程事的common fd?

前蘇聯國家 除左做物流or旅遊業或者政府工先去下呢啲小國嘅啫 除左公幹真係諗唔到點解要去喎
早前有痴線佬話女友失蹤
真係失蹤 因為女友要避佢
屌你咩 去撚左個幾星期得自拍,一張團友嘅相都無,食野都有相掛,仲話係人男朋友,你都係準備戴帽啦

景點個d我snapchat睇過就算 只save佢自拍有何問題

Ok ig呢?你女朋友一定無ig

上面話我驚比人起底個條友 樓上呢個起底狗答左你點解我唔爆咁多 連登冇你諗咁高質 有好多貪得意既小學雞
義工
一係教會一係學校團體
咁易搵好多

教會仲易搵到啦
屌你咩 去撚左個幾星期得自拍,一張團友嘅相都無,食野都有相掛,仲話係人男朋友,你都係準備戴帽啦

景點個d我snapchat睇過就算 只save佢自拍有何問題

上面話我驚比人起底個條友 樓上呢個起底狗答左你點解我唔爆咁多 連登冇你諗咁高質 有好多貪得意既小學雞

ching ho ball

我係問佢ig有無update相 唔洗post出黎
你又要上黎問意見
大家問你野又唔交代清楚
除左班on9小學雞之外 我相信都有一堆人好樂意幫你諗 但你要誠實
由一開始朋友 chok到變女朋友
問你佢去做乜都要問三四次先肯透露少少

幫條春咩 ?
你都係收皮報失蹤人口揾當地領事館幫你啦柒頭
記得佢就算拎槍指住你個頭都乜料都唔講
咁你女朋友一定好安全

我係問佢ig有無update相 唔洗post出黎

有既話我相信樓主唔會問
求救但係乜撚都唔講要人問, 問完又唔答
不如改topic做你問我唔答
擠牙膏咁款唔好話答左
專業人士都唔到你啦咁
義工
一係教會一係學校團體
咁易搵好多

教會仲易搵到啦

呢方面我自己可以做到 唔需要再追問佢跟咩團體
成件事慘過估竭尾故
樓主係咪兵嚟咋
義工
一係教會一係學校團體
咁易搵好多

教會仲易搵到啦

咁你開post做咩野
屌你老母唔好撚再覆啦 幾肯定個post慢慢會變屌鳩我 我一陣留tg 有心既tg搵我
義工
一係教會一係學校團體
咁易搵好多

教會仲易搵到啦

冇人想知係咩團體
係叫你直接搵個個團體
屌你老母唔好撚再覆啦 幾肯定個post慢慢會變屌鳩我 我一陣留tg 有心既tg搵我

樓豬 夜啦
義工
一係教會一係學校團體
咁易搵好多

教會仲易搵到啦

冇人想知係咩團體
係叫你直接搵個個團體

所以咪我做到 多謝提醒
義工
一係教會一係學校團體
咁易搵好多

教會仲易搵到啦

冇人想知係咩團體
係叫你直接搵個個團體

所以咪我做到 多謝提醒

有無⼀⼁⼁

此post已完
on9仔 巴打真心想幫你仲要係到懶神秘
而家係你要人幫手 仲要我地求你比多d資料 仲要一路屌鳩d人 屌你都係收撚皮啦 鬼唔望你比人帽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞